100 keer Klokhuis

05 03 05 - 15:22Vandaag was het Klokhuisdag, de kwartaallijkse gebruikersdag voor Maccers en daarom togen wij vanmorgen al vroeg naar Nieuwegein. Er was vannacht een dik pak sneeuw bijgevallen en je kunt je kerstkaarten nu wel vast samenstellen, zo mooi is het overal. Hans probeerde er een paar te maken vanuit de auto (zie boven).

Omdat het de 100e Klokhuisdag was vandaag werden er allerlei mooie prijzen verloot onder de donateurs: iPod Shuffles, iPod Mini's, Mac Mini's, een iBook en als hoofdprijs een iMac G5. Ze hadden het wel slim gedaan want alleen degenen die de contributie betaald hadden, dongen mee naar de prijzen. Er zal geen jaar zijn geweest dat de donateurs zo vlot waren met het betalen. In ons gezelschap werd 1 prijs gewonnen: een iPod Shuffle. Er zal straks een jongetje heel erg blij zijn als hij ziet wat zijn moeder voor hem heeft bemachtigd.

Voor ons is het altijd extra leuk omdat we op de Klokhuisdagen onze vrienden van de Macgroep tegenkomen. De chatgroep voor Macgebruikers waar iedereen terecht kan met problemen en probleempjes en er altijd wel iemand is die bereid is om even te helpen als je vast zit ergens mee. We treffen elkaar dan traditiegetrouw op het balkon tussen 11 en 12 en wisselen nieuws en gadgets uit. Vandaag was er ook taart bij meegebracht door onze vrienden die een paar weken geleden trouwden.

Nadeel van zo'n Klokhuisdag is wel dat je zaterdagse routine een beetje door de war ligt. Je bent laat thuis en dan nog boodschappen doen. Dus dat gaan we dan maar even snel doen nu.

zes reacties

IngKey

Waar komt die Apple-liefde toch vandaan? Zijn hun producten echt veel beter dan anderen?

IngKey (URL) - 05-03-’05 16:12
Mieke

@ IngKey: dat natuurlijk sowieso maar het is bovendien nog mooi ook en technisch zeer vernuftig. En we wisselen altijd veel dingen uit in de Macgroep dus je kunt elkaar ook goed helpen met nieuwtjes, info en foefjes.

Mieke - 05-03-’05 16:31
Apeluier

En op de 100ste klokhuisdag heb ik Mieke en Hans voor het eerst live mogen ontmoeten, dus zeg maar een sdat ik geen prjs had

Apeluier (E-mail ) (URL) - 05-03-’05 18:39
brigitte

Een Applegevoel is moeilijk uit te leggen. Dat moet je gwoon ervaren. Ik vergelijk het wel eens met motorrijders; die groeten elkaar ook altijd en helpen elkaar waar mogelijk.

Het was gezellig en leuk dat we er weer eens bij waren voor het eerst sinds lange tijd, ookal hebben we dan geen prijs gewonnen ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 05-03-’05 19:28
Arjan

Oeps, ben ik alweer vergeten om heen te gaan

terwijl ik het mijzelf nog zo had voorgenomen.

Die prijzen mochten er iig best wel zijn.

@ IngKey: Voor mij begint die Apple-liefde eigenlijk

gewoon bij het gebruiksgemak en het ontbreken van

virussen.

Arjan (URL) - 06-03-’05 09:11
zara

ik krijg het appelgevoel ook nooit uitgelegd aan windowsgebruikers… ;-)

zara - 11-03-’05 16:48


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.