Faces

11 03 05 - 10:21



Hoewel fotografie een steeds grotere rol in neemt in mijn leven, kom ik er slechts zo nu en dan aan toe om iets bij te dragen aan de vele 'Photo challenges' zoals hierboven een foto voor Photo Friday met het thema Faces. De foto (klik voor vergroting) is van het cabaret duo Dames voor na vieren die onlangs optraden in het Beauforthuis. Ik vond de foto wel geschikt omdat er niet alleen twee expressieve gezichten op staan maar ook omdat ze elkaar 'facen'.

Als mosterd na de maaltijd heb ik ook nog deze foto vanaf station Sloterdijk Amsterdam ingeleverd voor Theme Thursday 'City Scape'

vier reacties

Simone

Boeiende, treffende foto, Hans! (blush)

Simone - 11-03-’05 11:34
Leibele

En Sloterdijk was zo,n mooi dorpie.Als kind ging ik er vaak heen met vriendjes.Woensdagsmiddags lekker op de fiets.Daar in de Ij polders konden we altijd zo leuk spelen.

Leibele (URL) - 11-03-’05 21:42
ton

Even tussendoor, onafhankelijk van deze log: Wat een mooie foto’s op dit weblog!

ton (E-mail ) (URL) - 11-03-’05 22:44
Hans

Dank voor de complimenten Simone en Ton! Over de foto’s op onze weblog (Ton).. Mieke en ik zijn wat dat betreft aan elkaar gewaagd. We fotograferen vrijwel iedere dag en stellen vrij hoge eisen aan onszelf. Verder houden we vaste formaten aan op onze log zodat het er ook een beetje strak uit ziet.

Hans (URL) - 12-03-’05 00:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.