Desperate Housewives

18 03 05 - 08:49Eindelijk heb ik van de week ook eens een aflevering gezien van deze nieuwe serie waarover iedereen zo jubelt. En ik moet zeggen, het viel me niet tegen. De serie gaat over een aantal vrouwen op Wisteria Lane en het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Mary Alice, hun vriendin die pas zelfmoord pleegde. Je hebt Susan (gescheiden alleenstaande moeder), Lynette (ex-carrierevrouw en nu moeder van een aantal onderhandelbare kinderen), Bree (moeder van een opstandige familie) en Gabriella (ex-model met rijke echtgenoot en een verhouding met de tuinman). En dan zijn er nog Edie (roofdier-vrijgezellin), Mrs. Huber (de verschrikkelijke buurvrouw) en aantrekkelijke vrijgezel Mike. En wat die vrouwen meemaken is niet bepaald doorsnee soapstuff. Het is net allemaal wat puntiger, sneller en minder voor de hand liggend dan we gewend zijn uit de gemiddelde serie. Jammer dat ik de eerste afleveringen hebt gemist maar wie weet dat ik dat met enig browsen op het WWW nog wel kan inhalen. Thuis blijven voor een TV-programma doe ik niet zou gauw maar ik vond de afgelopen aflevering in ieder geval leuk genoeg om de komende afleveringen op de DVD-recorder te programmeren. Op de foto vlnr Edie, Susan en Mike (klik voor grotere foto) op het moment dat Edie te kennen geeft aan Susan de strijd aan te gaan om de aandacht van Mike.

vijf reacties

berta

OT

Je bijdrage aan Photofriday is Super !!!

berta (URL) - 18-03-’05 11:36
Kaat

Ik vind het een topserie. En ik was toch al gewend om op dinsdag geen afspraken te maken ivm SATC, dus dit is een goede opvolger. Six feet meets Sex ATC

Kaat (URL) - 18-03-’05 11:48
Mieke

@ Kaat: dat heb je goed gezegd: Six Feet meets SATC. Het heeft ook beslist een wat macaber tintje.

Mieke - 18-03-’05 12:28
Puur Kaat

De huisvrouwen doen me regelmatig hardop lachen. Humor!

Puur Kaat (URL) - 18-03-’05 14:04
Arvid @ Work

Toch vind ik SatC beter net als Ally en Gilmore Girls, daarna kwam OC maar daarna pas Desperate Housewives. Kan ook zijn dat ik nog moet wennen maar ik had er meer van verwacht… ik vind het gewoon Sex in the Suburbs..

Arvid @ Work (E-mail ) (URL) - 19-03-’05 13:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.