Paasei Battle II

28 03 05 - 11:24



Zoals in de paasbanner al te zien is hebben wij heel wat eieren gemaakt. Het viel dan ook niet mee er eentje te kiezen als inzending voor de Paasei Battle. Ik vond mijn gouden ei heel mooi, of mijn rasta-ei, mijn letter-ei was ook wel speciaal net als het rood/roze poppetje met de verentooi. Het aquarelei is prachtig maar die tere kleuren komen niet goed genoeg over op de foto dus die viel af net als het pastelei met de hartjes. Het ogen-ei was ook nog een kandidaat maar uiteindelijk viel toch mijn keus op het Herman Brood ei. Dat wordt dus mijn inzending voor de Paasei Battle 2005. Klik op de foto voor vergroting.

vijf reacties

Simone

Heel goed gelukt! Brood met ei? (jokerp)

Ik ben benieuwd naar de foto’s van je andere mooi beschilderde eieren. l-)

Simone - 28-03-’05 11:36
henriette

Ik heb ook beschilderde eieren gegeten,maar die waren niet zo mooi als deze.

henriette (URL) - 28-03-’05 12:44
Mieke

@ Simone: de andere eieren zijn te zien in de paasbanner die als 1 van de 7 roteert boven de weblog. Als je ververst krijg je steeds een nieuwe banner te zien.

@ Henriette: geen foto gemaakt?

Mieke - 28-03-’05 13:04
Downer

Uit hoeveel kandidaten moeten we een keuze maken?

Het linkje van Amanda verwijst naar dezelfde als jouw ei Mieke, misschien kun je even een lijstje maken, stel dat ik iemand vergeet :-)

Downer (URL) - 28-03-’05 20:14
Mieke

Je ziet alle inzendingen bij de reacties op Paasei Battle I

Het zijn volgens mij:

Lotte

Janne

Downer

Serendips

Amanda

Hans

Mieke

Mieke - 28-03-’05 22:04


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.