Koninginnedag

30 04 05 - 17:39


Twee van deze agenten zijn echt en eentje is van de speciale fietspolitie. Op de vrijmarkt zie je allerlei rare typetjes en dit is er wel een mooi voorbeeld van. We zagen natuurlijk veel mensen in oranje uitgedost maar ook clowns, boerinnen, brandweermannen, dansers in traditioneel kostuum en ook nonnetjes (maar die waren ook echt want in ons dorp ligt het klooster aan de vrijmarkt).
Het was gezellig zoals altijd. Een aantal vrienden van mij wonen aan de route dus ik heb altijd zeker twee stops op de markt. Ook spreek je nog eens mensen uit de kennissenkring want die adressen zijn altijd verzamelplaatsen waar ieder wordt welkom geheten met een drankje en een hapje. Wijntje, praatje, helpen verkopen en dan weer verder. En het weer zat natuurlijk ook mee. Het was gewoon warm. Maar nu zijn we moe en nemen we nog een glaasje oranjebitter... Proost!

Eén reactie

Arjan

Helaas zat een bezoekje aan de vrijmarkt er voor mij niet in maar toch heb ook ik mij vandaag best wel vermaakt. Wat doet zo’n fietspolitieman trouwens?

Arjan (URL) - 30-04-’05 20:39


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.