Drama nog niet klaar

16 05 05 - 23:00


Ik heb dit weekend alle krochten van onze server bezocht en die van Pivot. Hackers waren de oorzaak dat onze weblog uit de lucht ging vorige week. Alles weg. Gelukkig hadden we een goede backup en konden we bijna alles terug vinden. Althans theoretisch. Ondanks het feit dat iedereen ons verzekerde dat alles er weer goed op stond ziet onze weblog een groot deel van de oude logjes niet en kunnen de bestanden en indexen niet goed worden opgebouwd. Ik ben het zat. Meer dan zat. Ik ben er het hele weekend mee bezig en zo langzamerhand in staat om de hele toestand voor altijd in de mist te laten.
Eerst maar eens even slapen en misschien dat morgen alles op magische wijze ineens wel werkt. Ik voel me nu zoals deze foto. Afgemat, moe en vol spinnewebben. Tot later hopelijk, als we alles verder aan de praat krijgen.

vijf reacties

berta

Ik help hopen …

berta (URL) - 16-05-’05 23:10
hanneke

pfoe, wat een gedoe! verschrikkelijk als een groot deel van je werk zomaar ineens verdwenen is.. en heel frustrerend. succes!

hanneke (URL) - 16-05-’05 23:36
Leibele

Ahh Gossie.Vevelende dingen zijn dat toch.Ik leef met jullie mee.Mensen die dit soort dingen flikken wens ik*******toe.

Leibele (URL) - 17-05-’05 00:30
brigitte

Oh hemel, we hadden het al in de gaten en controleerden een paar maal per dag of jullie alweer in de lucht waren. Ik geloof dat ik inderdaad niet de energie zou hebben om het weer op poten te zetten, maar dat komt omdat ik de laatste tijd sowieso al weinig zin heb in webloggen. Maar ik zou het wel vreselijk jammer vinden als deze weblog zou verdwijnen want we lezen deze toch echt ?edere dag met veel plezier. Hou vol!!!

brigitte (E-mail ) (URL) - 17-05-’05 07:55
Simone

Veel sterkte en het gaat vast helemaal goed komen! l-)

Simone - 17-05-’05 14:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.