Complicated

17 05 05 - 17:25

Photo Tuesday

Het is complicated, dat staat vast. En dat geldt niet alleen voor deze trap maar ook voor het herstellen van de weblog. Ondanks vragen op het Pivotforum omdat de rebuildfunctie niet werkt hebben we de oplossing nog niet gevonden. Wie een suggestie heeft... kijk even op het Pivotforum bij het topic 'serious problem' want dat gaat over ons.

acht reacties

Bob

Nou, nou.. Je doet in je berichtje wel een beetje net alsof we niets doen om te helpen..

Ik heb trouwens net het ‘repair db’ scriptje gedraaid, en nu werkt volgens mij alles weer. Behalve dan dat ik een melding krijg dat ‘flickrmatrix’ ontbreekt.

Bob - 17-05-’05 20:14
V@nM@n

Mmm, ik heb datzelfde probleem ook gehad. Dat had te maken met het feit dat ik gestart ben met een oude pivot versie. Na de laatste crash heb ik toen weer de oude versie geinstalleerd, de archieven opnieuw gebouwd en daarna weer diverse updates eroverheen gezet… Maar een repair db zou een uitkomst zijn.

V@nM@n (URL) - 17-05-’05 20:38
Paul

Klinkt niet goed… succes!

Paul (E-mail ) (URL) - 17-05-’05 21:11
Mieke

@ Bob: dat is geenszins de bedoeling Bob. Mocht ik die indruk hebben gewekt dan is dat onjuist. Ik heb van Jan & Alleman hulp ontvangen via het Pivotforum maar dat hielp tot op heden niet. Ik ben gewoon een beetje zat van al die shit die een belangrijk deel van mijn weekend in beslag heeft genomen. Ik ben er nog ziek van! En ook was mij niet helemaal duidelijk of er iemand mee bezig was of niet. Ik ga gauw eens kijken hoe de stand van zaken nu is.

Mieke - 17-05-’05 22:02
Mieke

Het rebuilden werkt ondertussen allemaal weer (thanx to BOB) en ik ga nu eerst als een speer een lokale kopie maken van de weblog. ADVIES: doe dat zelf ook. Je weet het maar nooit.

Mieke - 17-05-’05 22:19
Bob

Heheh.. Ok.. Dan heb ik niets gezegd.. Fijn dat het weer werkt, in ieder geval. ;-)

Bob - 17-05-’05 22:32
Tine

wow een mooie complicated foto.

Tine (URL) - 18-05-’05 00:23
Downer

Jeej Mieke, wat een gedoe allemaal. Kan het me heel goed voorstellen dat je even alles flink zat was, soms zie je dan de simpelste dingen niet meer, om over gecompliceerde zaken maar te zwijgen. Blij te zien dat Miwian.nl er weer is :-)

Downer (URL) - 18-05-’05 11:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.