De korte broek rukt weer op

09 06 05 - 10:07


Het wordt weer beter weer en meestal betekent dat dat de korte broek weer oprukt in het straatbeeld. En dat is een doorn in (in ieder geval) mijn oog. De meeste mensen zien er niet uit met een korte broek. Dat is mijn stellige overtuiging en die zie ik ook iedere zomer weer bevestigd als ik om mij heen kijk op straat. Sexe maakt daarbij geen verschil, je hebt net zoveel vreselijke vrouwen-korte-broeken als mannen-korte-broeken. Het summum van dat alles is wel de mannen-bandplooi-korte-broek en dan met sokken en sandalen er onder. Brrrrr.
Ikzelf draag echt nooit een korte broek. Ik heb er niet eens eentje. Ik draag graag wijde lange broeken en voor de zomer heb ik een paar heerlijk dunne (zijden) exemplaren of een dunne lange rok vind ik ook mooi. Hans en ik zijn pas uit geweest op een aanvaardbare korte broek waarin hij zich lekker voelt en die er ook nog een beetje uitziet. We zijn dacht ik wel aardig geslaagd met een driekwartbroek die bij hem tot over de knie valt. Een paar stoere gympen er onder en Hans kan zich best vertonen. Nou maar hopen dat hij dan die andere korte (bandplooi) broek in de kast laat liggen. Hoe zit het met jouw verhouding tot de korte broek?
elf reacties

GeeSpot

haha, geweldige foto! En inderdaad, een korte broek is nou niet echt een oogstrelend kledingstuk :(

Doe mij maar jurkjes & luchtig linnen broeken.

GeeSpot (URL) - 09-06-’05 10:12
Ronald

Korte broeken zijn voor kinderen. (net als ijsjes trouwens, z? kinderachtig, volwassen mensen met hun tong uit hun mond likkend aan een ijsje. en met een beetje pech ook nog in korte broek…)

Ronald (URL) - 09-06-’05 12:18
Ronald

hmm, die smiley moest een haakje sluiten zijn.

Ronald (URL) - 09-06-’05 12:19
roel idema

Hulde – hulde – hulde

roel idema - 09-06-’05 12:29
Downer

Gisteren las ik bij iemand over de korte broek weer uit de kast halen, dacht gelijk aan jouw ‘verzameling’ van vorig jaar :-D
Ik heb overigens 3 gestemd, klopt niet echt helemaal , als het snikheet is loop ik wel in een 3/4 broek in het openbaar, maargoed das dan ook niet echt kort ;-)

Downer (URL) - 09-06-’05 12:36
Hans

Ik kijk nu al uit naar volgende week. Kan ik als het goed weer is weer heerlijk de hele week in mijn korte broek lopen!(devil)(jokerp)

Hans (URL) - 09-06-’05 15:02
Leibele

Als kind vond ik lange broeken veel stoerder.Maar dat stadium ben ik te boven.Mooi weer nodigd uit voor korte broeken.En het is nog goed voor mijn te droge huid.Dan heb ik minder last van de door die droge huid uitgelokte exceem.En dat is weer beter dan iedere keer van die hormoonzalfjes te moeten smeren.

Leibele (URL) - 09-06-’05 15:37
Puur Kaat

Doe mij maar een rokje. En voor de mannen onder ons: gebruinde benen zijn sexy! Maar daar heb je toch echt een korte broek voor nodig.

Puur Kaat (URL) - 09-06-’05 16:06
brigitte

Ik ben er een beetje dubbel over. Als het echt warm is draag ik ook een korte broek of rok. Ik heb nogal melkflessen en anders zouden ze echt nooit wat bruiner worden. Ik vind een korte broek ook lang niet altijd slecht staan. Ik erger mij er in ieder geval niet aan. Ik sta soms eerder vrremd te kijken van echte hele dikke mensen die zich in een te kleine trui of broek persen. Maar verder mag van mij iedereen aantrekken wat hij/zij wil. Lekker leven en laten leven…

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-06-’05 09:24
Peter

Als het effe kan heb ik de korte broek aan. En ik trek me niks aan van wat andere mensen denken van mijn benen.
Ik heb zelfs vaak een korte broek bij me en als ik van m?n werk naar huis rijd en het is warm weer dan wordt op de eerste beste parkeerplaats de broek gewisseld.
Soms gebeurd het wisselen van broek in het bos en denken andere mensen dat het een act is en worden er foto?s van gemaakt. Maar daar kan Mieke alles over vertellen ;-)))).

Peter (URL) - 10-06-’05 11:16
Tonny

Maar LEF heeft ze! :)
Nee, ik heb altijd korte broeken tot over mijn knie?n. Dat vind ik op het werk altijd net even wat netter staan.

Tonny (E-mail ) (URL) - 19-06-’05 01:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.