De laatste loodjes

09 06 05 - 16:22


Van de week had ik een gesprek met de studieadviseur omdat ik even wilde checken of mijn studieplanning voor het volgend jaar zonder problemen naar de doctoraalbul zou leiden. Mijn idee was dat ik nog drie vakken moest doen en een scriptie. Gisteren kwam ik er achter dat het waarschijnlijk nog mooier is: ik moet nog twee vakken en een scriptie. De reden voor de onduidelijkheid is gelegen in het feit dat door de invoering van de Bachelor/Masterstructuur ook de puntentelling voor vakken is veranderd. Een standaardvak leverde vroeger 4 studiepunten op en in het nieuwe systeem maar liefst 5,25 (omgerekend). Aangezien ik gedwongen was om een aantal vakken 'nieuwe stijl' te volgen zou ik met een volledig programma maar liefst 8 punten over hebben. Ik heb nu vakkenvermindering aangevraagd op die grond en als de examencommissie mijn verzoek positief beoordeelt dan hoef ik nog maar 2 vakken en een scriptie. Dat zou natuurlijk wel heerlijk zijn!
Zoals jullie weten heb ik mijn scriptieonderwerp ook al en het is ondertussen goedgekeurd dus ik zie de studietoekomst met vertrouwen tegemoet. Gezien het feit dat mijn laatste vak in periode 4 van het volgend studiejaar wordt gegeven kan ik voor de resterende vakken en de scriptie een jaar uittrekken. Heeeel relaxt dus.

twee reacties

Simone

Vakkenvermindering…joepi! %-) Mooi, dan heb je dus tijd over om leuke logjes te schrijven! (jokerp)

Simone - 09-06-’05 17:54
V@nM@n

Begin dan maar alvast met je scriptie dan…

V@nM@n (URL) - 09-06-’05 20:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.