Miwian search

09 06 05 - 00:29


Doordat ik een vak volg over "internet & recht" kom ik nog wel eens op andere plekken op het internet terecht dan normaal te doen gebruikelijk. Ook het zoeken, linken en zoekmachines hebben mijn extra aandacht. Daarom dacht ik: 'laat ik ook eens op Miwian zoeken'. En dan vind je naast allerlei verwijzingen die naar ons en de weblog leiden (in welke vorm dan ook) ook de Miwian Persians. Kennelijk een Finse fokker van persische katten die onder de naam Miwian door het leven gaat. En daar vond ik deze foto's van aller donzigste kittens, die naar mijn mening trouwens oliedom uit hun ogen kijken maar dat kan ook komen door het model van hun kop. Klik op het plaatje, dan zie je er nog eentje.

zes reacties

Anne-Floor

Oh Mieke! Waarom post je dat nou?! Ik zit hier alweer te ‘Ohwen’ en ‘Ahwen’ voor de computer, terwijl ik denk: ‘Hebbuh!’ ;-)

Anne-Floor (URL) - 09-06-’05 00:46
Mieke

Ha ha ha. Dat jij hebbuh denkt bij die platgeslagen neusjes (jokerp)

Mieke - 09-06-’05 00:59
Downer

Wat een dotjes! :-)

Downer (URL) - 09-06-’05 03:24
brigitte

Er zijn wel mooiere raskatten te koop, maar omdat ze zo pluizig zijn zien ze er inderdaad toch wel schattig uit.

brigitte (E-mail ) (URL) - 09-06-’05 08:09
Simone

Ja, wat een enge ogen hebben deze persische katjes…bepaald niet mijn smaak. :-[

Simone - 09-06-’05 09:35
V@nM@n

heerlijke pluizebolletjes…

V@nM@n (URL) - 09-06-’05 20:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.