Nerds

09 06 05 - 20:16


Als je zoals wij woensdagavond met drie webloggers bij elkaar bent, dan staat de tafel meteen vol met allerlei laptops (zie foto en klikken voor vergroting). Je krijgt dan van die dingen als dat mijn buurvrouw contact met mij zoekt per MSN en mij eerst verwijt dat ik offline ben (niet waar) en vervolgens dat het wel erg lang duurt. En dat terwijl we 30 cm van elkaar verwijderd zijn. Uiteindelijk hebben we een (weinig interessante) chat gevoerd. Het life-gesprek was een stuk uitdagender. En ook de bubbels die ik nodig had voor mijn inzending van Theme Thursday.

vier reacties

berta

Leuk zo’n vertrouwd scherm, en toch heel anders!!! Ik durf het bijna niet te zeggen maar heel soms MSN ik ook met mijn partner die dan gewoon tegenover mij zit… Of met de kinderen, die boven zitten.

berta (URL) - 09-06-’05 22:16
Mieke

Ja, leuk he? Amanda en ik doen de deur af en toe dicht terwijl we Skypen omdat je elkaar dan echt hoort over de microfoon terwijl met de deur open ook daardoor het geluid komt. (h)

Mieke - 09-06-’05 22:24
V@nM@n

haha, ik ken het….

V@nM@n (URL) - 10-06-’05 19:54
Renesmurf

grappig dat msn zo dichtbij, lijkt me.

Renesmurf (URL) - 11-06-’05 22:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.