Oerol: Phylaca

13 06 05 - 11:55

klik foto voor vergroting

Phylaca gaat over een ideaalstad die dat uiteraard niet is want alles is gebaseerd op geld sex, glamour en macht. Twee vrienden laten zich verlustigen aan al het moois dat Phylaca te bieden heeft. De een verliest zich in alle mogelijkheden die de stad en mat name de sex daarin te bieden heeft. De ander blijft toch op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Een flinterdunne verhaallijn die weer goed gemaakt wordt door het mooie decor midden in een open plek in de heuvelachtige bossen van Terschelling. De uitstekende acteerprestaties en het enthousiasme van de acteurs. Dit is weer het mooie van Oerol De stromende regen is geen belemmering. Het publiek zit met regenpakken en hier en daar een paraplu op de tribune die gevormd wordt door drie-potige opvouwbare krukjes en de acteurs gaan met volle overgave op in hun spel alsof er geen regen bestaat. Tekst en regie is van Annemieke Delis, geinspireerd op 'Mahagonny' van Berthold Brecht

drie reacties

brigitte

Het weer gaat beter worden deze week. Ook warmer en dat is voor jullie natuurlijk heerlijk. Klinkt allemaal erg leuk en ik zit iedere dag jullie te benijden ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-06-’05 12:19
Simone

Wij stonden gisteren ook even te schuilen en te zingen onder een grote kastanjeboom, hier is het dus ook niet droog gebleven, maar het mag de pret niet drukken h?! Vanaf dinsdag wordt het beter weer en dat is vooral voor jullie erg prettig, als je veel buiten bent. :-)

Simone - 13-06-’05 12:56
GeeSpot

Deze voorstelling had ik heeel graag gezien, helaas kwamen wij pas vrijdag aan het eind van de middag op Westerkeyn en stond bijna alles al op max. en hebben we de kaartenjacht maar gelaten voor wat het was

GeeSpot (URL) - 14-06-’05 23:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.