Komkommertijd

27 06 05 - 13:05


De zomer is nog maar net officieel begonnen en het is nu al volop komkommertijd. Zo erg zelfs dat bij AH afgelopen zaterdag geen komkommer meer te krijgen was en ik voor dit logje dus mijn toevlucht moest nemen tot een foto van een paprika. Ook voor veel weblogs lijkt de zomer in te zijn getreden. Tijd dus om lekker tot erg laat in de tuin te zitten met een roseetje of een ander drankje in plaats van achter je computer alle weblogs langs te fietsen. Sommige mensen kunnen natuurlijk e.e.a. technisch wel combineren door draadloos werken maar toch lokt het internet niet.
Wij gaan in ieder geval gewoon door met onze logjes en foto's dus mocht je je ooit vervelen, kom gerust langs en laat wat van je horen.

twaalf reacties

Minoes

O gelukkig. Want ik blijf de hele zomer in Nederland en ik behoor tot die groep van mensen die alleen maar een piepklein balkonnetje hbben waarop je nauwelijks kan zitten.

Minoes (URL) - 27-06-’05 15:32
Amiek

Ik ben ook van plan om door te gaan, dus je zult mij hier nog wel eens tegen komen! Bedankt voor je uitnodiging Mieke, na 1 augustus houd ik je er graag aan, tot die tijd moet ik te veel….

Amiek (URL) - 27-06-’05 15:48
Simone

Fijn dat jullie deze zomer gewoon doorloggen…joepi! %-)

Simone - 27-06-’05 19:13
Puur Kaat

Paprika is ook lekker!

Puur Kaat (URL) - 27-06-’05 20:12
Renesmurf

Als het niet meer zo lekker is buiten en de tv staat bol van de herhaling is er gelukkig nog internet!

Renesmurf (URL) - 27-06-’05 21:34
V@nM@n

haha, ik was ff bezig, maar heb deze week weer gewoon tijd om te loggen.

V@nM@n (URL) - 27-06-’05 22:21
Ronald

Ik hou al sinds half mei paprikatijd, maar dat komt eerder door een gebrek aan. Jullie zijn met zijn 2en, dat scheelt ook.

Ronald (URL) - 28-06-’05 08:26
brigitte

Ik herken wat in het verhaal van Ronald. Ik merk dat ik meer moeite heb met zelf logjes produceren dan om de anderen te lezen. Dat is al zo’n dagelijkse routine dat ik dat dat er niet zo snel bij inschiet.

brigitte (E-mail ) (URL) - 28-06-’05 08:42
Downer

Tijdens de koffie ‘s ochtends even logjes lezen blijf ik vast wel doen, zelf zit ik ook even zonder inspiratie, ach komt wel weer :-)

Downer (URL) - 29-06-’05 11:22
Mieke

Het scheelt wel als je met zijn 2-en bent zoals wij maar zoals jullie zien neem ik het leeuwendeel van de productie voor mijn rekening. Enne, mocht het nou allemaal echt niks worden met de inspiratie bij jullie kom dan langs, dan maak ik hier wel wat opschudding. No problem.

Mieke - 29-06-’05 16:05
brigitte

Ik zorg ook voor het leeuwendeel en soms heb ik een week totaal geen zin en inspiratie en dan ineens zou ik dagelijks wel drie dingen kunnen plaatsen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 29-06-’05 16:08
Mieke

Ik maak altijd een voorraadje logjes. Als ik veel dingen weet dan schrijf ik ze vast op en zoek of maak er foto’s bij. Zo heb ik altijd wel iets om te posten. En natuurlijk vul ik dat aan met de actualiteit, de fotochallenges of de dingen die ik meemaak.

Mieke - 29-06-’05 17:51


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.