Probleemauto zoekt hobbyist

29 06 05 - 16:47


De auto van mijn buurvrouw gaat ondertussen een vertrouwd deel uitmaken van het straatbeeld rondom mijn huis. Hij staat er ook al eventjes en hij staat te koop: ze wil er vanaf. Na haar scheiding heeft ze een hele tijd rondgereden in de groene Tjaffer van mijn ex die hij op dat moment niet nodig had. Ze was er reuze door geholpen maar wilde op een gegeven moment toch een eigen autootje. Na een hele tijd sparen en rondkijken had ze hem gevonden in Frankrijk bij vrienden: een Acadiana. Helemaal blij was ze. Maar toen begon de ellende. Eenmaal in Nederland werd de auto afgekeurd door de RDW. Er bleek van alles mee mis en daarvan was haar niks bekend. Ze had 2000 euro betaald voor de auto en hij bleek nog geen duizend euro waard. Bovendien had de vriendschap ook een behoorlijke knauw gekregen door deze miskoop.
Nu staat hij al een hele tijd te koop. Er hangt een geschreven velletje op met 750 euro er op geschreven. Het is een typisch probleemgeval dat dringend behoefte heeft aan een liefdevolle geduldige hand van iemand die er uren in wil stoppen om hem weer helemaal OK te krijgen. Of iemand die onderdelen zoekt om een ander soortgelijk probleemgeval mee te helpen oplossen. Of ze er 750 euro voor zal krijgen vraag ik me af maar er moet toch ergens iemand te vinden zijn die voor een schappelijke prijs deze auto wil kopen? Is er misschien een liefhebber die mijn buurvrouw uit de brand helpt? Stuur even een mailtje dan!

acht reacties

brigitte

Ik vind het een hele geinige auto. Moet iemand voor te vinden zijn lijkt me. Al geprobeert op http://www.marktplaats.nl ?

brigitte (E-mail ) (URL) - 29-06-’05 18:55
V@nM@n

Hey, ik heb de eend-uitvoering hiervan gehad, mijn minivan….

V@nM@n (URL) - 29-06-’05 21:30
henriette

Nee, ik weet zo gauw niemand. Wel lastig voor je buurvrouw, het lijkt mij voor in Nederland wel een apart model.

henriette (URL) - 29-06-’05 22:52
Leibele

Het wordt wel heel moeilijk om m,n scootmobiel er in te krijgen.

Leibele (URL) - 30-06-’05 00:40
Renesmurf

Er is vast wel iemand die hem hebben wil!

Renesmurf (URL) - 30-06-’05 00:41
Chantal

Te koop zetten op http://markt.2cv.nl/

Is ze hem zo kwijt… Genoeg liefhebbers voor van die oude Citro?ns… ;-)

Chantal (E-mail ) (URL) - 30-06-’05 11:43
Frank sf

zojuist 7000km in een Acadiane naar Gambia gereden, helaas daar tbv het goede doel achter gelaten. (zie info op http://www.acadiane.nl) maar als de buuf de Aca nog heeft, stuur alle info evt met foto’s en wie weet ben ik de gelukkige eigenaar.

Frank sf (E-mail ) (URL) - 16-03-’06 19:29
Mieke

Sorry Frank sf, buuf heet de auto al verkocht :-(

Mieke - 16-03-’06 19:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.