Meditatief moment

30 06 05 - 11:47


Heb jij dat ook wel eens dat je het gevoel hebt dat je eens even afstand moet nemen en eens even gewoon rustig met jezelf moet zijn om in harmonie te komen met de dingen die er om je heen gebeuren? Het is de laatste dagen dat ik dat gevoel heb. Maar eh... ik heb het ontzettend druk en kan me op dit moment absoluut niet veroorloven te mijmeren of te mediteren. Maandag en dinsdag heb ik nog twee tentamens en ik moet ook nog stapels administratie en klusjes wegwerken dus zelfs het weekend moet ik doorwerken. Maar daarna denk ik dat ik even in retraite ga, gewoon in mijn eigen achtertuin. Helemaal achterin is daar een prachtig plekje, vlak tegen het bos. En dan ga ik daar op mijn ligstoel liggen met mooie muziek op mijn iPod en laat het allemaal eens rustig op mij inwerken. Heerlijk lijkt me dat!!!!

zes reacties

Downer

Jazeker heb ik dat, heerlijk mijmeren met lekker muziekje. Succes met studie en (administratieve) klusjes!

Downer (URL) - 30-06-’05 13:27
Leibele

Komt door alle drukte.Ook ik ken dat wel.Maar even tijd nemen voor jezelf zou eigenlijk een dagelijks gebeuren moeten zijn.Veel tijd hoeft het niet te zijn,gewoon een vast uurtje.Of half uurtje.

Leibele (URL) - 30-06-’05 18:56
Simone

Ja, dat gevoel heb ik dagelijks…dan ga ik even tussen mijn planten zitten genieten en afstand nemen van alles en tot rust komen of ik ga fietsen in het bos en luister daar naar het gezang van de vogels of geniet van de stilte en kom dan weer dicht bij mezelf en dat voelt heel ontspannen. l-)

Simone - 30-06-’05 22:06
Puur Kaat

Voorpret is ook fijn!

Puur Kaat (URL) - 30-06-’05 22:15
brigitte

Zorg maar dat je het ook echt gaat doen komende week.

brigitte (E-mail ) (URL) - 01-07-’05 01:06
Hans

ik trek me wel terug

Hans (URL) - 01-07-’05 06:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.