Webloggers voor Live8

02 07 05 - 12:28


Er zijn al een heleboel weblogs ter wereld die aandacht besteden aan Live8. Technorati heeft voor zelfs een hele aparte pagina voor ingericht waar je ook kunt zien hoeveel.
Neem eens even een kwartiertje de tijd om een paar filmpjes te bekijken van deze site en dan zie je weer waarom het zo ongelooflijk belangrijk is dat er iets aan het armoedeprobleem wordt gedaan. Kijk vooral naar het filmpje "yellow dress". Francisco van Jole schrijft er over en ik was er net zo van onder de indruk als hij. Misschien dat het kindje op deze foto (klik klik) ook wel eens iets moeilijks zal meemaken maar zijn bed op straat zelf klaar maken zal hij waarschijnlijk niet hoeven.
Draag ook een steentje bij en log over Live8 op jouw weblog. En neem hier een kijkje bij de Nederlandse loggers die 12 uur loggen tegen armoede.

zeven reacties

Loggers Against Poverty

Nederlandse loggers loggen 12 uur tegen de armoede: http://www.loggersagainstpoverty.com/

Loggers Against Poverty (URL) - 02-07-’05 12:43
Mieke

Ik heb jullie linkje toegevoegd.

Mieke - 02-07-’05 14:17
Simone

Live8…geweldig…we gaan ervoor…er moet een oplossing komen voor het armoedeprobleem…go go G8!

Simone - 02-07-’05 15:53
V@nM@n

Het is absoluut noodzakelijk om bij deze dingen stil te staan. Maar er moet niet zoveel aan de strijkstok blijven hangen.

V@nM@n (URL) - 02-07-’05 21:24
Leibele

Je moet wel een hele goeie kleermaker hebben om zo,n mooi en passend pak te hebben.

Leibele (URL) - 02-07-’05 21:33
Mieke

@ Leibele: ja, lekker straks broekie he? Hij hangt zowat onder de luier en Mamma stond er gewoon vlak bij. Het zou me niks verbaasd hebben als die broek gewoon in die plas was achtergebleven na het spelen.

Mieke - 02-07-’05 22:51
brigitte

Al sinds ik me kan heugen wordt er geld ingezameld voor de derde wereld. Voor mijn gevoel is er nog niet echt veel (niets) veranderd. Kan dat liggen aan het feit dat er teveel geld in de verkeerde zakken verdwijnt? Daar zou eerst maar eens iets aan gedaan moeten worden. maar het is inderdaad hartverscheurend om die filmpjes te zien. Ikzelf vond Toddlers nog aangrijpender dan het meisje in de gele jurk.

brigitte (E-mail ) (URL) - 03-07-’05 08:39


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.