Je eigen flesje

10 07 05 - 17:42


Hans, Amanda en Nicole (Amanda's vriendin) gaan eind van deze maand op huifkarvakantie. Dit weekend was de voorbespreking van wat er allemaal mee moest en ook welke afspraken er zouden worden gemaakt. Dat had toch nog wel enige voeten in de aarde maar uiteindelijk is het naar tevredenheid afgelopen. Beide dames hebben van mij een knalroze barbecuebord gekregen met van die vakjes er op om mee te nemen. Ze hadden zelf bedacht dat het handig was om uit een flesje te drinken ipv de hele dag kopjes en glazen vies te maken. Daarom heb ik een tweetal van mijn favo waterflesjes beschikbaar gesteld voor dit nobele doel om geheel naar eigen inzicht te versieren en mooi te maken. Op die manier weet ieder altijd wat haar eigen flesje is.
Op de foto hierboven zie je het resultaat (even klikken voor vergroting). De middelste is van Amanda en de rechtse van Nicole. Als Hans lief is mag hij de linkse mee en anders wordt het een gewoon saai flesje voor hem.

zeven reacties

V@nM@n

Hans is toch altijd lief…..

V@nM@n (URL) - 10-07-’05 21:03
Mieke

Nou, niet helemaal altijd hoor VanMan, maar wel vaak ;-)

Mieke - 10-07-’05 21:33
Hans

Je ken me beter dan ik dacht VanMan!!!(angel)

Hans (URL) - 10-07-’05 22:47
Simone

De flesjes zien er vrolijk uit en wat een leuk idee! %-) Wat zit Mieke jou toch te plagen h? Hans…(joker) Ik weet zeker dat je het mooie stippenflesje mee krijgt!

Simone - 10-07-’05 23:05
brigitte

Deze Evian Nomade flesjes zijn inmiddels ook mijn favoriet.

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-07-’05 10:46
Downer

Gezellige flesjes zo! Ik heb ze overigens nog steeds niet gevonden…

Downer (URL) - 12-07-’05 14:58
Nijntje

Wat leuk zeg dat je die flesjes zo creatief hebt gebruikt! Ondertussen kan ik de flesjes hier ook niet meer vinden in de rekken, jammer eigenlijk, vele mensen vonden dat model zo goed en dan maken ze het niet meer…

Nijntje (E-mail ) - 22-07-’05 11:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.