Vakantieplannen?

10 07 05 - 00:01


Midden-Nederland heeft al een weekje vakantie. De rest van Nederland volgt snel. Veel radio en TV-programma's besteden aandacht aan de vakantieplannen van de gemiddelde Nederlander en het eerste busongeluk hebben we al weer achter de rug. De schoolvakanties zijn begonnen!
Ik hou me bij het standpunt van vorig jaar: als je niet weg hoeft in de schoolvakantie moet je het niet doen. Ik blijf dus lekker de zomer thuis en geniet van huis en tuin. Hans gaat traditiegetrouw een weekje huifkarren met Amanda en haar vriendin. Natuurlijk hebben wij Oerol al gehad en misschien doen we in het najaar nog wel een korte vakantie. Wie weet.
Maar ik ben wel benieuwd wat de plannen zijn van de Miwianlezers. Gaan jullie ook massaal huis en haard verruilen voor een mooie of iets minder mooie lokatie in een buitenland? Of blijf je op La Waranda? Ben je een kampeerder of hou je meer van luxe en all-inclusives? Ben je een zonaanbidder die het liefste de hele dag in de zon ligt te bakken of trek je er met rugzak en lichtgewichtuitrusting op uit om de bergen in Zwitserland of de Himalaya te bedwingen. Kortom, wat zijn jouw vakantieplannen?

negentien reacties

berta

Nou! De 22-ste gaan wij, als ik de kinderen uit mijn groep heb overgedragen aan de volgende leerkracht, direct weg!!! Voor een weekje Frankrijk met de ‘De Waard’… Dan komen we weer twee weken naar huis en Dan gaan we nog een keer twee weken weg ofzo…

berta (URL) - 10-07-’05 00:57
Minoes

Sinds vrijdag heb ik vakantie. Dat betekent zeven weken vrij. Nou ja, er moet natuurlijk wel e.e.a. voorbereid worden voor volgend jaar, maar dat gebeurt in mijn eigen tempo en wanneer ik daar zin in heb (volgende week en de laatste week van de vakantie). Ik blijf dit jaar thuis omdat ik in de kerstvakantie naar China ga, en dat is al duur genoeg.

Minoes (URL) - 10-07-’05 02:33
Chantal

Ik blijf lekker 3 weken thuis. Misschien hier en daar een dagje uit met de kids.

Chantal (E-mail ) (URL) - 10-07-’05 07:35
Tim

Wij hebben twee weken in mei gehad, dus voorlopig moeten we gewoon werken. Maar in september zijn wij weer aan de beurt en dan gaan we mogelijk een weekje naar een Grieks eiland.

Tim (URL) - 10-07-’05 08:43
V@nM@n

Lekker op terazzia…

V@nM@n (URL) - 10-07-’05 09:51
Chantal

Onze vakantieplannen zijn zojuist definitief gemaakt. Wij gaan in Oktober voor ruim 3 weken naar Florida, vrienden bezoeken en een rondreis maken…… net geboekt…..

Chantal (URL) - 10-07-’05 09:52
Mieke

Als ik de tussenstand opmaakt dan is er van de zes reagerende lezers maar eentje die er in deze periode op uit trekt: Berta. Dat is 17 % en niet veel dus. Als je onszelf meetelt is het nog maar 14 %. Weinig he?

Mieke - 10-07-’05 10:15
Puur Kaat

Begin juni zaten we aan de Italiaanse Bloemenrivi?ra, eind augustus gaan we met hond en tent kamperen. Waar? Daar waar de zon schijnt. Het hoogseizoen en topdrukte op de weg moet je zoveel mogelijk vermijden.

Puur Kaat (URL) - 10-07-’05 10:45
Downer

Wij blijven lekker thuis, we wonen tien minuutjes van het strand en maken zo af en toe wat uitstapjes naar Belgi?. Verder hoop ik lekker in ons tuintje te kunnen relaxen :-)

Downer (URL) - 10-07-’05 13:19
Leibele

Vakantieplannen hebben Doggy en ik altijd.Maar de laatste zeven jaren gaat het echt niet meer door onze handicaps.Dus vieren we gewoon thuis vakantie.En de mazzel die we hebben is dat we zo in de natuur zijn met de scootmobiel.

Leibele (URL) - 10-07-’05 15:16
Marmein

Ik heb helaas geen geld voor vakantie, mocht ik nou ineens een potje vinden dan zou ik een rondreis Vietnam doen denk ik. Alhoewel, Madagascar zou ik ook graag willen zien, of nee, Patagoni?. Maar de Oronoco-rivier zou ik ook graag willen zien.

Marmein (URL) - 10-07-’05 17:23
Mieke

Het percentage is nu nog gezakt. Slechts 9 % van de Miwianlezers gaat op vakantie. Dat is nog eens een ander beeld dan de media ons willen doen geloven.

Mieke - 10-07-’05 17:30
Ronald

Een weekje terschelling

Ronald (URL) - 11-07-’05 10:18
brigitte

Wij gaan ook niet weg. Als de kinderen bij hun vader zijn zullen we hier in huis het een en ander gaan klussen en zo nu en dan een fietstochtje maken. We gaan een weekeinde op bezoek bij een lief belgisch konijn en haar familie ;) en als ik alleen een week vrij ben ga ik een dagje naar mijn beste vriendin in Alkmaar. Kortom heerlijk in en om het huis :) Nu zakt je percentage nog verder ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-07-’05 10:43
Mieke

Maar met Ronald stijgt het ook weer een beetje. En Sab is tegengehouden door de Pivot Blacklist omdat ze vermoedelijk een woord heeft gebruikt dat hij niet pikt maar die gaat ook weg weet ik. Dus de definitieve cijfers kunnen nog niet bekend worden gemaakt.

Mieke - 11-07-’05 11:02
Aderyn

Amroth en ik gaan in augustus bijna drie weken naar Frankrijk: Normandi?, noord- en zuid-bretagne. Met de bestelauto en tent, met racefiets voor hem en een stapel boeken voor mij!

Aderyn (URL) - 11-07-’05 16:14
Mieke

Die stapel boeken zou mij ook wel aanspreken.

Mieke - 11-07-’05 17:55
GeeSpot

net terug van een weekje zus, en voorlopig nog geen verdere plannen. Wie weet waar ik nog terecht ga komen deze zomer… :o)

GeeSpot (URL) - 11-07-’05 23:16
Nijntje

Wij gaan deze zomer twee weken naar Kroati? en kijken er enorm naar uit. We gaan kamperen en zien wel waar we uitkomen, gewoon onze neus achterna, waar het leuk is en mooi weer. We zien er al naar uit!

Nijntje (E-mail ) - 22-07-’05 11:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.