Een blokje om

07 08 05 - 10:43


"Lieverd, ik heb een geweldig idee, zeg maar ja."
"Echt niet, ik ken jou."
"Nou, dan weet je toch dat je gewoon ja kunt zeggen!"
"Ik zeg niks."
"Dan ga ik alleen."
"Hoe bedoel je, dan ga ik alleen. Waar ga je heen dan?"
"Naar de wereld."

Zo begon het gesprek van mijn vrienden Peter en Karin (klik foto voor meer) over "een" wereldreis en zo begint ook hun website waar je alles kunt lezen over wat ze allemaal mee hebben gemaakt sinds ze besloten om hun huis in Nijmegen te verkopen en hun baan op te zeggen. Ze hebben in 2002 al hun aardse en materiƫle zekerheden opgegeven en hun bezittingen verkocht om hun hart te volgen en de wijde wereld in te trekken op de fiets.
Ik liet hun site van de week weer eens zien aan een vriendin en sindsdien ben ik er zelf ook weer op aan het browsen. Ik heb al eerder over Peter en Karin geschreven maar er staan weer allerlei nieuwe dingen en foto's op hun site en gezien het feit dat de laatste post van 30 juni is, zal er binnenkort wel weer nieuws bijkomen. Een aanrader als het weer eens even regent in ons kikkerlandje en je ondertussen al je boeken al uit hebt. Mocht je geen tijd hebben om de hele site te lezen is dit artikel een leuk begin (laadt een beetje langzaam ivm grootte pdf). Overigens is ook nog vermeldenswaardig dat Peter en Karin fietsen voor WarChild en ik ben natuurlijk wel sponsor geworden en betaal een bedrag per jaar per door hen gefietst kilometer.

vijf reacties

brigitte

Ik kan het excuus van mijn boekenkast al gelezen te hebben niet gebruiken maar dit is wel erg leuk natuurlijk!!

brigitte (E-mail ) (URL) - 07-08-’05 11:37
Mieke

En hun site leest als een goed boek. Ze hebben allebei absoluut schrijversbloed.

Mieke - 07-08-’05 13:05
brigitte

Ik heb inmiddels al flink wat verhalen gelezen en het klinkt allemaal fantastisch. Maar wat lijkt het mij ook zwaar.

brigitte (E-mail ) (URL) - 07-08-’05 14:30
Leibele

Ik heb de site gelinkt.Mooi hoor.

Leibele (URL) - 07-08-’05 21:30
Mieke

@ Leibele: leuk dat je een linkje op je site hebt gezet.

Mieke - 07-08-’05 22:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.