Onkruidbestrijding

23 08 05 - 14:40


We hebben vorige week toen het eventjes mooi weer was de tegels in de tuin onkruidvrij gemaakt en alle rommel van de afgelopen weken uit de tuin gehaald. Nou zul je misschien denken dat dit een peulenschil was maar dat is echt niet het geval hoor! De afgelopen weken, met al die regen, was het echt zeer groeizaam weer en op sommige plaatsen waren echt hele struiken tussen de tegeltjes gegroeid. Ik kwam toch weer erg in de verleiding om van dat biologische onkruidverdelger te kopen. Maar dan herinner ik me weer de vorige keer dat ik daarmee in de weer was op straat. Toen kwam er een vrouw langs lopen die ineens begon uit te schelden omdat ik de kostbare natuur aan het vernietigen was met vergif. Hoewel ik er toen mijn schouders over ophaalde (iemand die zo out of the blue mij uitscheldt vind ik uit principe niet echt een gesprekspartner) merk ik dat ik het me toch iedere keer herinner als ik met dat onkruid in de weer ga. Maar ik heb er zo'n hekel aan en als het zo vaak moet helemaal. Volgende keer dan toch maar weer de spuit er over met van dat biologische spul?
Op de foto kun je de groenbak zien zodanig uitpuilend van de troep dat de takken die ik van de leilindes had geknipt er niet eens meer bij konden.

vier reacties

V@nM@n

Het gaat ook goed met een onkruidbrander. In ieder geval gifvrij…

V@nM@n (URL) - 23-08-’05 16:38
Mieke

Wat een goed ID VanMan, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. Ik ga er meteen even achteraan.

Mieke - 23-08-’05 17:08
brigitte

Of zo’n apparaatje met een borsteltje wat je voegen schoonborstelt. Hoef je niet te bukken ook, dus ook vriendelijk voor je rug. Ik heb ze een aantal keren in het programma Eigen Huis & Tuin gezien.

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-08-’05 23:22
brigitte

Hee ik kan het dus weer zeggen ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-08-’05 23:22


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.