Uitmarkt Amsterdam zaterdag

28 08 05 - 09:30

klik foto voor vergroting

Zaterdag optredens bijgewoond van Wende Snijders die vergeleken met haar eerste optreden in het Beauforthuis destijds erg gegroeid is in haar rol van chansonniere. Zelfverzekerd en powerfull bracht zij repertoir van haar CD Quand tu Dors. Amanda ging na afloop nog backstage voor een handtekening en toen zag ik haar staan met Wende en op de achtergrond daarboven mijn foto van Wende op de gevel van het concertgebouw.
klik foto voor vergroting

Lucretia van der Vloot zag ik maar kort want ik wilde ook nog even Kasper van Kooten met een gastoptreden van Lange Frans en Baas B. zien. Verder o.a. nog gezien Michiel Borstlap die zijn laatste CD Coffee and Jazz promootte alsmede zijn optreden 16 september in Paradiso Amsterdam.
klik foto voor vergroting

Kraker van de dag was een verpletterend optreden van Ellen ten Damme die in een half uurtje tijd op een hilarische wijze 30 jaar Duitse muziek voorbij liet komen. Op de foto Ellen als Nina Hagen. Excuses voor de telegramstijl want we moeten weer rennen voor het programma van zondag dat in het teken van Jazz zal staan!

zeven reacties

Chantal

En Jazz is your thing!!! Geniet!

Chantal (E-mail ) (URL) - 28-08-’05 17:44
V@nM@n

Geweldige meid die Ellen ten Damme

V@nM@n (URL) - 28-08-’05 20:36
Mieke

@VanMan: nou idd, veertien dagen geleden geopereerd en nu stond ze al weer op het podium met een show waar de energie vanaf spat. Chapeau voor deze Marl?ne-Nena-Nina-Ellen.

Mieke - 28-08-’05 21:03
brigitte

Jullie zijn weer lekker cultureel bezig geweest ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 29-08-’05 06:59
Anne-Floor

Oh Wende! Die wil ik zo graag eens live zien!

Anne-Floor (URL) - 30-08-’05 01:16
marike

Mooie foto van Wende !!!!

marike (URL) - 23-11-’05 20:35
Hans

Dank je Marike! Volgens mij ben jij een echte fan!:-)

Hans (URL) - 24-11-’05 01:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.