Doctoraal deel I

09 09 05 - 15:02


Vandaag kreeg ik bericht van de examencommissie van de faculteit rechtsgeleerdheid aan wie ik begin juni een verzoek om vakkenvermindering en een eerste diploma-aanvraag had gestuurd.
Het door u ingeleverde eerste deel doctoraaldiploma-aanvraag voor de opleiding NEDERLANDS RECHT, richting Arbeidsrecht en sociaal beleid, is gecontroleerd en met inachtneming van onderstaande opmerkingen in orde bevonden. Om af te studeren dient u een scriptie te schrijven die aansluit bij de door u gekozen richting en die een omvang van 8 studiepunten of meer zal hebben. Tevens dient u nog het vak Nederlands en Europees Recht van de sociale verzekeringen te behalen (5,25 studiepunten) alsmede minimaal 5,75 studiepunten aan keuzevakken.
't Is niet dat ik verwacht had dat mijn aanvraag zou worden afgekeurd hoor maar het is toch fijn de bevestiging in handen te hebben. De scriptie is zoals jullie weten in volle gang en dan alleen nog die twee vakken. Dat gaat vast wel lukken! Ik heb dus groen licht, hoezee!
Het schilderij hierboven (klik klik) is getiteld Vrouwe Justitia en werd gemaakt door Anton Lemmens.

negen reacties

brigitte

Ehhh, valt het je nu mee of tegen?

brigitte (E-mail ) (URL) - 09-09-’05 15:21
Mieke

Het is wat ik verwacht had maar je moet toch altijd maar weer eerst die toestemming binnen krijgen. En zo’n examencommissie kan best dwars gaan liggen op bijvoorbeeld een aanvraag vakkenvermindering. Maar dat hebben ze gelukkig niet gedaan. :-)

Mieke - 09-09-’05 15:37
petra

Succes dan maar.

petra (E-mail ) (URL) - 09-09-’05 17:09
Leibele

Gefeliciteerd hiermee.Nu nog wel effe slagen natuurlijk.En dat schilderij is echt wel mooi.Alleen jammer dat het arbeidsrecht steeds meer wordt uitgekleed.

Leibele (URL) - 09-09-’05 18:01
Anne-Lise

Fijn. Dan kan je vast aan je afstudeerfeest gaan denken.

Anne-Lise (URL) - 09-09-’05 18:38
V@nM@n

Toch proficiat…

V@nM@n (URL) - 09-09-’05 20:01
Irene

Ow, leuk, Europees Recht van de sociale verzekeringen. My favorite subject. Verordening nr. 1408/71 en zo. Als je eens vragen hebt, kan ik misschien wat voor je doen. (ik tref verder nooit iemand die warm loopt voor dit onderwerp, vandaar deze gretige reactie) Succes in elk geval.

Irene (URL) - 09-09-’05 21:54
Mieke

@ Irene: dat valt is pas in het tweede semester dus wellicht dat je me dan nog wel eens hoort.

Mieke - 10-09-’05 08:46
Kaat

Wat fijn voor je. Succes ermee verder.

Kaat (URL) - 10-09-’05 11:12


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.