Gastlogje: 1000e dag van onze wereldreis

19 09 05 - 14:21


Vier september jl was een heugelijke dag voor ons, namelijk de 1000ste van onze reis om de wereld. De dag verbrachten we in Sossusvlei in Namibie, die plek met al die rode duinen. Wat we tevoren niet hadden kunnen denken blijkt toch het geval: ook na 1000 dagen hebben we het gevoel aan het begin van de reis te staan. Het door ons in 2000 genomen besluit is nog steeds het beste dat we ooit namen. We genieten van onze vrijheid, het buitenzijn, de natuur, cultuur en alles wat er verder bij komt kijken.
Zo langzamerhand, na tweeeneenhalf jaar zijn we wel toe aan een nieuw continent. Vandaar dat de reis nu vanaf het noordwesten van Zuid Afrika (Upington) redelijk snel naar de Karoo gaat, waar we ons een paar weken nuttig gaan proberen te maken op de schapenboerderij waar we ook vorig jaar waren. Dan met de nodige omwegen en kronkels naar Durban en een boot naar India. Iedere reiziger die wij onderweg hebben ontmoet heeft ons verzekerd dat we Azie geweldig zullen vinden. De fietsers vertelden ons dat Afrika het moeilijkste continent is om te befietsen. Lekker, dan krijgen we nu alleen maar toetjes!
 Zoals altijd vallen onze avonturen te lezen op onze website Cycletheworld. Ook donaties voor War Child, de organisatie waarvoor wij geld inzamelen, zijn daar van harte welkom. Je kunt ons mailen door op onze naam onder dit logje te klikken.

Karin van Toor & Peter Mak

vier reacties

Mieke

@ Peter & Karin: wat ontzettend leuk om een gastlogje van julllie te krijgen. Dat jullie er al weer 1000+ dagen op hebben zitten. Wat gaat het hard allemaal he? Ik hoop dat jullie nog vaker tijd vinden om even een berichtje te sturen. Ik kan overigens iedereen de verhalen op jullie eigen site aanraden. Echt fantastisch en het leest als een spannende roman!

Mieke - 19-09-’05 14:37
petra

Even gekeken en ik moet er toch even tijd voor nemen. Fantastisch!

petra (E-mail ) (URL) - 19-09-’05 16:53
V@nM@n

Ik was al een tijdje niet meer op de site geweest. Ik vind het nog steeds knap om alles zo achter je te laten…

V@nM@n (URL) - 19-09-’05 20:43
Chantal

Wat een prachtreis moet dat zijn…..

Chantal (E-mail ) (URL) - 20-09-’05 11:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.