Business News Radio

27 09 05 - 14:10


Vanavond wordt er in het programma 'Juridische Zaken' van BNR aandacht besteed aan het onderwerp de Webloggende Werknemer. Advocaat Huub van Osch komt er aan het woord aan het eind van de uitzending over dit onderwerp. Door het uitlopen van voorafgaande onderwerpen was er voor hem niet genoeg meer om zijn verhaal goed te doen. Maar zo gaat het vaker bij radio en TV, dat weet iedereen die er wel eens mee te maken heeft gehad. Je denkt dat je een heel verhaal kwijt kunt en het valt altijd tegen.
Het programma wordt uitgezonden op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur en herhaald op zaterdag van 19.00-20.00 uur. Je kunt het ook online beluisteren op deze URL.
Ondertussen zijn er 550 respondenten op de questionnaire en ga ik op korte termijn de resultaten verwerken. In ieder geval blijft de vragenlijst nog wel even online staan voor nagekomen respondenten. Ik hou jullie op de hoogte.

twee reacties

V@nM@n

Ik hoop dat je voldoende informatie hebt om te beginnen…

V@nM@n (URL) - 27-09-’05 21:03
Mieke

Ik heb nu heel veel informatie maar ik wil nog een aantal mensen die zich hebben aangemeld interviewen en wat doorvragen over sommige onderwerpen EN ik ga nog met een aantal grotere werkgevers praten. Het literatuuronderzoek is op dit moment bijna klaar.

Mieke - 27-09-’05 21:12


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.