ACTIE: Weg met Derksen

30 09 05 - 15:03


Bij Hanneke Groenteman las ik een artikel dat mijn uit het hart gegrepen is. Het is naar aanleiding van Johan Derksen die zich van de week uitliet over Barbara Barend (zijn medepresentatrice bij Voetbal Insite op RTL 5) die echt alle perken te buiten gaat. Gisteren zag ik in de herhaling dat RTL Boulevard een item hierover had en toen viel mijn mond ook al open van verbijstering. Derksen heeft het in een radiointerview over Barbara als over "die lesbische dochter van Frits Barend". Wat een minkukel die man. Ik heb Barbara Barend de laatste tijd regelmatig op de TV gezien in sportprogramma's (klik klik op de foto) en ik moet zeggen dat ik haar erg goed vind. De wijze waarop Derksen zich over haar uitlaat is niet alleen beledigend en grievend maar ook nog dom.
Zoiets doe je toch niet over je collega? Zo praat je toch niet over een vrouw met wie je volgende week weer een duopresentatie moet doen?
Ik hoop dat hij volgende week maandag door Barbara de oren gewassen krijgt. Mijn morele steun heeft ze. Wat mij betreft mag hij trouwens wel helemaal opkrassen, de man voegt echt helemaal niks toe. Ik ben er voor: WEG MET DERKSEN!!!

zeventien reacties

Leibele

Helemaal mee eens,dus WEG MET DERKSEN.Hij paft zich suf aan sigaren en van mij mag hij heel diep inhaleren.

Leibele (URL) - 30-09-’05 17:00
brigitte

Ik heb het nog nooit gezien.

brigitte (E-mail ) (URL) - 30-09-’05 17:14
Peter

Helemaal mee eens. Hij denkt dat ie altijd alles beter weet. Ik vind hem maar een arrogant mannetje. WEG MET DERKSEN!!

Peter (URL) - 30-09-’05 23:01
Puur Kaat

Da’s nou een typisch voorbeeld van het vrouwonvriendelijke sportwereldje waar de tijd heeft stil gestaan.

Puur Kaat (URL) - 01-10-’05 11:48
Kaat

Wat een sukkel. Barbara is hartstikke leuk en goed.

Kaat (URL) - 01-10-’05 11:54
V@nM@n

Ik heb het nog nooit gezien, maar als het niet de dochter van… geweest was, had ze die presentatie dan wel gedaan. Zoals er ook andere voorbeelden aan te halen zijn (Yorinde, Linda etc.),

V@nM@n (URL) - 01-10-’05 12:07
sab

Blijkbaar is Derksen bang dat hij het niet red om alleen gal te spuwen op de dochter van. Maar blijkbaar is het een dubbel zo erg mens omdat ze lesbisch zou zijn. Laat derksen eerst zelf maar eens van de aardbodem verdwijnen of manieren aanleren voor hij zijn mond weer eens opendoet.

sab (URL) - 01-10-’05 12:09
heyrik

Eerlijk gezegd denk ik dat Barbara er smakelijk om heeft gelachen…zulke dingen zeg je toch af en toe spottend tegen elkaar…om het nou in het openbaar te doen, dat is niet netjes, maar ik denk dat Barbara dat best wel kan hebben. Die staat haar vrouwtje wel!

heyrik (URL) - 01-10-’05 12:57
Fausto

Televisie is poppenkast. En, zoals Gerard Reve al eerder opmerkte, in een poppenkast is een Jan Klaasen nodig.

Fausto (URL) - 01-10-’05 19:35
Ronald

Ja, weg met Derksen! Nare asbak.

Ronald (URL) - 01-10-’05 20:23
henriette

Bij sport valt mij altijd op hoe weinig ik weet. Ik kijk er nooit naar, die mensen zeggen mij niks.

henriette (URL) - 02-10-’05 09:13
petra

Ik doe mee, maar ik ken haar alleen van zapsport, een kinderprogramma.

petra (E-mail ) (URL) - 02-10-’05 09:15
Peter

Weg met vrouwen in voetbalprogramma’s, lesbisch of niet lesbisch!!!

Peter - 19-12-’05 21:21
marieke

@ Peter: waar slaat dat nou weer op???

marieke (E-mail ) (URL) - 19-12-’05 22:17
TheMaestro

Kom op, die B Barend is toch niet om aan te zien. Dat eeuwige gezeik over Kalou. Iedere keer brengt ze het weer te berde. Hou eens op te zeuren mens. Nu weten we wel dat jij voor een paspoort voor die gast bent. Trouwens, Wilfried Genee was veel gevatter en wist wanneer die JDerksen tegengas moest geven. Dat gaf leuke televisie. Het gaat me er niet om of het een man of vrouw is die presenteerd, maar wie het doet en hoe deze peroon het doet. BB, kan er gewoon niks van. Maar ja, het is een vrouw en dus hobbelt progressief NL er achteraan.

TheMaestro (E-mail ) - 08-02-’06 15:03
lady-m

Laat Barbara Barend toch gewoon haar werk doen! Ik vind het juist wel leuk dat er een vrouw in een voetbalprogramma presenteert, (is meer iets van deze tijd). En dat gezeur over dat ze lesbisch is,… is totaal niet relevant!!. Dat een vrouw niks van voetbal weet, is een beetje een oud verzinseltje, want steeds meer vrouwen weten veel over sport in het algemeen. En Barbara Barend heeft net als haar ouders, lang geveotbald en ze heeft op hoog niveau getennist, dus ik denk persoonlijk dat ze meer verstand heeft van voetbal,(en andere sporten misschien ook wel), dan de meeste mannen/jongens in Nederland!!! Van mij mag ze dan zeker ook bij Voetbal Insite blijven presenteren. En die Johan Derksen is naar mijn mening een conservatieve ouwe lul!

lady-m - 14-02-’06 19:23
ron gombault

En dan wat te denken van die binnesmonds pratende van Hanegem,
Die man is totaal niet te verstaan ! Deze persoon voegt ook helemaal niets toe. Deze man moet ook weg uit dit programma.Wanneer Barbara vraagt wat hij zei, zegt hij of ze niet geluisterd heeftmeteen cynische lach Ookeen akelige mangeworden . Kan Barbara nu eindelijk heren uitnodigen?

ron gombault (E-mail ) - 14-05-’06 04:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.