Een aardige besparing

23 11 05 - 15:58

 
 

Naar aanleiding van een folder die ik in handen kreeg voor digitale TV ben ik op onderzoek uitgegaan. Het blijkt dat ik vergeleken met wat ik nu heb aardig wat geld kan besparen. Er zijn allerlei providers die zowel internet als TV en telefonie aanbieden en dat alles voor een concurrerende prijs. Ik kan daarmee tot wel 50 euro per maand besparen als ik het goed heb uitgerekend. Maar ik twijfel nog voor welke opties ik zal kiezen.
De goedkoopste, althans voorzover ik nu kan overzien, is Casema die een all-in pakket aanbiedt (digitale TV, internet en telefonie) met onbeperkte vaste telefonie voor 49,90 per maand voor het eerste jaar en daarna wordt het bedrag verhoogd tot 54,45 euro. Casema heeft bovendien op dit moment al digitale TV beschikbaar voor mijn regio terwijl KPN dat nog niet kan aanbieden in mijn woonplaats. Ook is het vergelijkbare pakket bij KPN iets van 15 euro duurder dan bij Casema. Daarentegen kan ik bij KPN mijn telefoonnummer houden en dat is dan ook wel weer een (relatief) voordeel. Ik vind belangrijk hoe de helpdesk, het serviceniveau en de storingsafhandeling is omdat ik mijn aansluiting ook bedrijfsmatig gebruik maar heb zowel van KPN als van Casema geen erg hoge pet op op dat punt. Ik neig op dit moment naar Casema maar wie heeft er al ervaring met deze all-in pakketten of eventueel ook met aanbiedingen van andere providers?

elf reacties

brigitte

Wij willen daar ook eens goed naar gaan kijken, maar nog geen ervaringen dus.

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-11-’05 16:42
henriette

Ik ben daar niet in thuis. Mijn ouders hebben voor het internet Tiscali, rond negen uur ‘s morgens werkt het zelden.

henriette (URL) - 23-11-’05 20:18
petra

oooo waarom ben ik toch in zo’n dorp gaan wonen?

petra (E-mail ) (URL) - 23-11-’05 20:58
Maaike

Ik kijk amper nog tv. Ik computer alleen maar;-)

Maaike (URL) - 23-11-’05 21:19
V@nM@n

Ik zit al jaren bij @home, en dat bevalt over het algemeen prima. Ook digitale tv en internet zijn goed. Met telefonie heb ik nog geen ervaring, dat kan hier nog niet.

V@nM@n (URL) - 23-11-’05 21:25
marieke

Op aanraden van vrienden hebben wij sinds kort internet, tv en telefonie via KPN. Zij hebben goede ervaringen met KPN. Op het gebied van telefonie ben ik na wat omzwervingen ook weer terug bij KPN, vanwege slechte ervaringen elders.
TV ontvangst is goed en betekent weg bij UPC: yeah! Wat een agressief bedrijf is dat.
Internet gaat ook prima, alleen nog wat ‘instellingsconflicten’.

marieke (E-mail ) (URL) - 23-11-’05 23:11
Danniëlle

Ik ben al jaren tevreden met digitale tv van Essent voor 7,95 euro per maand. Maar ja, van de 130 zenders die ik kan ontvangen kijk ik alleen met grote regelmaat naar MTV2 (het alternatieve broertje van de gewone) en naar 3voor12 tv van de VPRO.

Danniëlle (E-mail ) (URL) - 24-11-’05 07:42
ferrie

weet je wat het is, die kabelaars hebben er zo’n rotzooi van gemaakt de afgelopen jaren, dat ik ze niet meer vertrouw. upc spant daarin wel de kroon. wat ik wel een groot nadeel vind van die combipakketten, je bent afhankelijk van 1 club. en dat geeft altijd sores.

ferrie (E-mail ) (URL) - 24-11-’05 08:54
Mieke

@ Ferrie: Jij benoemt een sluimerende vrees die ik ook heb. Alles in ??n hand is ook wel eng.

Mieke - 24-11-’05 11:41
Chantal

Ik zit nog in de overweegfase, wil eigenlijk eerst even afwachten tot alle kinderziekten eruit zijn….. pionier zijn is niet altijd leuk.

Chantal (E-mail ) (URL) - 24-11-’05 12:28
Leibele

Wij hebben juist UPC digital er uit geflikkert.Zelden zo,n slechte kwaliteit meegemaakt.Heel veel haperingen met het beeld en/of geluid.Ze zijn niet in staat gebleken dat euvel te verhelpen.Overweeg om UPC er helemaal uit te gooien en bij m.n Planet abo ook de digitale TV te nemen.Helaas nog niet op mijn postcode te krijgen.

Leibele (URL) - 24-11-’05 15:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.