Handig betalen met iDeal

24 11 05 - 22:50

 
 

Vandaag heb ik voor het eerst een rekening betaald met de nieuwe applicatie iDeal waarmee je via een bepaald aantal bank kunt betalen in een webwinkel. Ik had een softwarepakketje besteld bij Surfspot en die boden de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Lastig vond ik wel dat ik alleen maar kon betalen van de rekening die ik ook gebruik om bij het telebankprogramma in te loggen en dat was in dit geval niet de rekening waarvan de software betaald moest worden. Van rekening wisselen na het inloggen bij de bank behoort niet tot de mogelijkheden jammer genoeg. Maar verder gaat het als een zonnetje en is het volgens mij een prima alternatief voor de creditcard. Kijk hier voor een demo.

Update:
Als ik naar dat plaatje kijk moet ik de hele tijd aan de DA-drogist denken. Heb jij dat nou ook?

acht reacties

V@nM@n

Ik ben er nog niet tegenaan gelopen.

V@nM@n (URL) - 24-11-’05 23:12
edwin

was er op precies dezelfde plek tegenaan gelopen (kon studio8 van macromedia niet vinden, maar heb de ‘nieuwe’ spss nu echt nodig) en het werkte perfect. zondagavond besteld en betaald, dinsdag al in de bus :-)

surfspot, de enige reden dat ik het jammer vind straks geen student meer te zijn ;-)

edwin (E-mail ) - 25-11-’05 00:35
Leibele

Da,s nog eens handig.Een goed alternatief voor een creditcard.Alleen hadden ze in die demo wel een leuk boek mogen kiezen want die Da vinci code vind ik persoonlijk maar niks.

Leibele (URL) - 25-11-’05 00:51
marieke

Het logo doet mij ook aan DA denken. Ik ben er wel nieuwsgierig naar.

marieke (E-mail ) (URL) - 25-11-’05 06:57
brigitte

Handig, zeker sinds ik mijn creditcard de deur uit heb gedaan.

brigitte (E-mail ) (URL) - 25-11-’05 09:04
Petra

Ziet er handig uit, ik heb geen creditcard.

Petra (URL) - 25-11-’05 09:49
Chantal

Ik doe veel met de creditcard op internet, bevalt me ook goed.

Chantal (E-mail ) (URL) - 25-11-’05 12:44
tipper

Bij de RAbobank kun je als je meer rekeningen hebt in je Internetbankieren wel een andere rekening kiezen om met iDEAL te betalen.

tipper - 30-11-’05 00:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.