DeDikkeVanDam

13 12 05 - 15:14


Het is een culinair en gastronomisch standaardwerk en vandaar dus ook de titel van het nieuwe en 736 pagina dikke boek van Johannes van Dam. Wie heeft niet ooit een column van hem gelezen of is op zijn voorspraak bij een restaurant terecht gekomen? Johannes van Dam is bekend door zijn journalistieke werk voor het Parool en Elsevier dat beroemd is bij lezers en berucht bij restauranthouders. Als hij een 9 uitdeelt dan is het bewuste restaurant verzekerd van een volle bak voor de komende periode. Ik heb mij regelmatig laten leiden door de columns van Van Dam en ben er nooit in teleurgesteld maar vaak door verrast.
Vijfentwintig jaar ervaring heeft hij samengevat in deze Dikke en het is nog niet af, zo laat hij weten in allerlei interviews. Hij schijnt zelf trouwens ook niet onverdienstelijk te koken dus ook recepten van eigen hand zijn te vinden in zijn boek. De eerste druk is al uitverkocht en de tweede nog niet beschikbaar maar het is natuurlijk wel een perfect kado en bestellen kan via onderstaande link. Ik neem het in ieder geval op in mìjn verlanglijstje dus voor wie mij wil verrassen...

DeDikkeVanDam<br  />J. van Dam
DeDikkeVanDam
J. van Dam

vier reacties

Leibele

Het is wel een heel ongezond beroep wat die meneer Van Dam heeft.Cardiologen zullen met deze beroepsgroep niet gauw zonder werk zitten.Het is een lust om zijn verhalen te lezen.

Leibele (URL) - 13-12-’05 21:33
Petra

Hij schrijft geweldig leuk. En hij weet wat lekker is! Ik lees zijn columns altijd en ben dan bang dat die dan in zo’n boek staan. Dat ik het boek al uit heb dus…

Petra (URL) - 14-12-’05 08:05
Mieke

Volgens mij is het wel nieuw materiaal hoor. Als hij weer in de boekhandel ligt dan moet je er maar eens doorheen bladeren. Enne, als ik hem krijg voor Kerst kan ik ook even verslag doen natuurlijk!

Mieke - 14-12-’05 10:30
Kaat

Ik wil het ook graag hebben. Lijkt me erg leuk.

Kaat (URL) - 14-12-’05 20:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.