Koopzondag

05 02 06 - 20:53Vandaag op de koffie geweest bij vrienden in hartje Utrecht. We zouden al lang eens op bezoek gaan vanwege een poster die zij wilden hebben voor hun nieuwe theatertour (waar op een foto van Hans op gebruikt wordt) en ook om even bij te praten over alle plannen die zij hebben en wij hebben. Na de koffie kwam er een broodje, daarna nog een kopje thee en vervolgens een borreltje met een toastje. Heel gezellig en de tijd vloog dus het was goed zes uur voordat we het pand verlieten. Bij de auto aangekomen - die op de Nieuwegracht stond geparkeerd - bleek dat we een bon hadden (klik klik). Huh, het is toch vrij parkeren op zondag? Tja, dat is op alle zondagen het geval behalve op koopzondag en laat het nou vandaag in Utrecht ...
De schade is zo'n 50 euro. Duur bezoekje dus. Ik baal er stevig van!

zeven reacties

V@nM@n

Dat is inderdaad balen…

V@nM@n (URL) - 05-02-’06 21:17
brigitte

Hier is parkeren op koopzondag gratis. Balen zeg! Hoe moet je weten dan dat het koopzondag is?

brigitte (E-mail ) (URL) - 05-02-’06 22:05
Anne-Lise

Dat is wel erg vervelend. Maar dat je uberhaupt kon parkeren op de Nieuwegracht. Toen ik daar nog in de buurt woonde liet ik mijn bezoek altijd maar parkeren in de parkeergarage bij de schouwburg.

Anne-Lise (URL) - 05-02-’06 22:37
Renesmurf

He, wat flauw nou weer, dat doen ze expres!

Renesmurf (URL) - 05-02-’06 23:16
wies

balen, nog niet zo lang geleden was elke zondag vrij, maar dan moest je wel al om 11 uur een plekje zien te vinden anders was alles al vol. (en het is iedere 1e zondag van de maand koopzondag).

wies (URL) - 05-02-’06 23:18
ferrie

en er zijn nogwel van die prachtige parkeergarages in Utrecht (joker)

ferrie (E-mail ) (URL) - 06-02-’06 09:52
Mieke

@ Ferrie: en ook zo duur!!!!!

Mieke - 06-02-’06 09:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.