Vacature voor Warchild

07 02 06 - 12:57Zoals jullie weten weet fietsen mijn vrienden Peter & Karin vanaf november 2004 de wereld rond. Ze schreven hier al een paar keer een gastlogje en op hun eigen site kun je alles lezen over hun avonturen. Ik kreeg gisteren het volgende mailtje van ze, dat ik graag integraal plaats in de hoop dat het bijdraagt aan het vervullen van de vacature. Is de vacature niks voor jou maar wil je ook een steentje bijdragen? Zet deze vacature dan ook op jouw eigen weblog!
"Zoals je weet fietsen we vanaf november 2004 niet meer alleen voor ons eigen plezier (en dat van anderen via onze website), maar proberen wij ook een steentje bij te dragen aan het verminderen van het leed in de wereld door geld in te zamelen voor War Child. Dit min of meer tot onze eigen grote verbazing, want al fietsend door Afrika hebben we het vertrouwen in alle grote hulporganisaties geheel verloren vanwege de vele strijkstokken en corruptie.
Waarom dan toch en waarom War Child? Wij zijn de overtuiging toegedaan dat de toekomst van vele (voormalige) oorlogslanden bij de kinderen ligt. War Child werkt aan het (geestelijke) herstel van de kinderen in deze landen, om zodoende een vreedzame wereld te realiseren voor ons allemaal. Daarnaast besteedt War Child slechts een minimaal deel van de donaties aan haar eigen organisatie, heeft een heel transparante boekhouding en uitermate behulpzame en enthousiaste vrijwilligers en beroepskrachten.
We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat het heel moeilijk is om vanuit Verweggistan (waar wij ons bevinden) mensen te motiveren War Child via ons te steunen. Vandaar dat wij nu op zoek zijn naar een:

creatieve, bedreven vrijwillig(st)er met veel doorzettingsvermogen

die in Nederland zoveel mogelijk kanalen aanboort om geld en publiciteit te geven aan War Child en onze reis. Een aantal voorbeelden zijn het organiseren van een loop/rommelmarkt/heitje voor karweitje op je werk of de school van je kinderen, het plaatsen van oproepen in krant en buurtblaadjes. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen, maar kunt dit samen met een ander organiseren. Ook kun je altijd rekenen op onze steun en ideeen. Ben je zelf niet geinteresseerd, maar weet je iemand die dit wel leuk vindt benader deze dan gerust.
Schroom niet, verras ons, meldt je bij ons aan met leuke ideeen!"

Peter & Karin
En als je nou toch met War Child bezig bent, bekijk dan meteen even hun prachtige nieuwe campagne. Je kunt trouwens War Child ook steunen door de kilometers van Peter & Karin te sponsoren. Ik doe dat zelf ook en ze krijgen voor iedere gefietste kilometer 1 cent voor War Child van mij. Ze hebben in 2005 in totaal 11131 km gefietst dus reken maar uit. Degene die dat allemaal in goede banen leidt is Peter's zus Sylvia die je hier kunt bereiken.

acht reacties

wies

de nieuwe campagne link linkt niet.:-(

wies - 07-02-’06 13:17
Mieke

Op de website van War Child doet hij het ook niet. Misschien is de server even uit de lucht. Later nog maar een keer proberen misschien.

Mieke - 07-02-’06 13:29
V@nM@n

Dat is nog steeds zo. Ik wil best een tijd het logo op de site zetten om hun campagne te sponsoren, maar wat is de beste onderliggende link daarvoor

V@nM@n (URL) - 07-02-’06 21:01
V@nM@n

Volgens mij deze toch: http://www.cycletheworld.nl/War Child/War Child.htm

V@nM@n (URL) - 07-02-’06 21:03
Mieke

Idd VanMan, op hun site is dit de War Child pagina (jouw linkje doet het niet maar deze wel).

Mieke - 08-02-’06 08:02
V@nM@n

Ik heb een link met het ‘geleende’ plaatje op de site gezet…

V@nM@n (URL) - 08-02-’06 20:59
marieke

Ik heb log en logo ook op mijn site gezet.

marieke (E-mail ) (URL) - 09-02-’06 21:18
Mieke

@ VanMan & Marieke: thanx :-)

Mieke - 09-02-’06 21:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.