Tinkebell en Pinkeltje

17 03 06 - 10:15Pinkeltje was de kat van Tinkebell oftewel Katinka van Bruggen. Tinkebell hield heel erg veel van Pinkeltje. Zoveel dat ze, toen Pinkeltje ziek was en oud en der dagen zat, het diertje eigenhandig de nek heeft omgedraaid om het de traumatische gang naar de dierenarts te besparen. Pinkeltje wilde ALTIJD bij Tinkebell zijn en dat kan nu ook want Tinkebell heeft van Pinkeltjes velletje een tas gemaakt die ze altijd bij zich heeft.

Dit verhaal was gisteren te horen bij Barend en Van Dorp waar ik onderweg naar bed langs zapte. Ik heb al eens eerder gelogd over kunst met dode dieren en de grenzen van wat nog kan en niet. Nou noemt Tinkebell zich geen kunstenaar want "die zijn lui en die zeuren", zo vindt ze en daar wil ze niet mee geassocieerd worden. Ze noemt zichzelf discussie-ontwerpster. Volgens mij is het haar dat met de Pinkeltjetas wel gelukt om een discussie te ontwerpen want veel mensen zullen toch even moet slikken bij het idee van een handtas van je eigen kat. Zodra je een dier kent wil je er meteen geen schoenen, tas of biefstukje meer van maken, zo blijkt in de praktijk. Of zie jij dat wel zitten, een tasje van je geliefde Bruno, Kareltje of Miepje?
Wie meer wil weten over Tinkebell en haar projecten kan terecht op de site.

zeven reacties

Ronald

Tinkebell staat ook in de laatste Bright, mooi werk.

Ronald (URL) - 17-03-’06 11:45
Chantal

Absoluut GEEN tasje van mijn poes hoor.

BTW: de site is maar zozo, zelfs voor een tijdelijke.

Chantal (URL) - 17-03-’06 12:43
Leibele

Een ontzettend maf wijf,maar ook wel grappig.Ik zie niets in die projekten van haar, maar zo heeft iedereen z,n smaak.Het verschil tussen een leren tas of die van je poes is niet wezenlijk groot.Het zijn beiden overleden dieren.

Leibele (URL) - 17-03-’06 18:10
Petra

Van mij hoeft het niet. Maar het is wel aardiger bont dan van gefokte dieren.

Petra (URL) - 17-03-’06 21:13
marieke

Zo heb je ook mensen die de tattoo van overleden geliefden drogen en inlijsten…
Mij doe je er geen plezier mee.

marieke (E-mail ) (URL) - 17-03-’06 22:57
Rogier

EEN WOORD; BELACHELIJK!!!

Rogier (E-mail ) - 16-10-’06 15:27
merel

Binnenkort wordt er van haaqr een handtasje gemaakt.

merel - 15-05-’09 20:17


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.