De pup van J.

J. is mijn overbuurvrouw en een fenomeen. Ze is bijzonder om mee te maken maar zeker om te zien. Ze is niet zo heel erg goed ter been dus ze scharrelt altijd met haar rolstoel door het dorp, niet er in zoals je zou denken maar er achter. Ze gebruikt hem als een soort rollator. Die rolstoel is helemaal gepimpt naar haar eigen smaak met kussen, versieringen aan de spaken en stickers.
Van de week kwam ik J. tegen op straat en toen zei ze al: "ik heb een nieuw hondje". Twee dagen later kwam ik haar tegen met haar pup die aan een riempje naast de rolstoel meehuppelde. Het is een kruising tussen een chiuaua en een dwergpincher dus kleiner dan klein, niet groter dat een cavia. Zo klein als Jacky Lee (zo heet ze) is, springt ze hoog tegen je op en komt daarbij niet hoger dan halverwege je knie. Het is absoluut een komisch gezicht.
Dit weekend is Amanda hier en gezien haar affiniteit met dieren leek me een ontmoeting tussen haar en Jacky Lee wel een succes. Gelukkig kwamen we J. op straat tegen en mocht Amanda even komen kijken naar het hondje. Ik had gelijk hoor, het was liefde op het eerste gezicht. Ik had de grootste moeite om Amanda weer mee te krijgen naar huis want ze wilde niet van haar nieuwe vriendin scheiden. Natuurlijk heb ik ze nog wel even op de foto gezet (klik klik).

zeven reacties

Renesmurf (URL) - 02-04-’06 14:02

Ach jee, dat hondje is dan ook een schatje, wat een snoepie!:-)

Leibele (URL) - 02-04-’06 16:31

Tsja, kleine dingen hebben iets.

Alice (URL) - 02-04-’06 17:59

Mijn buurman heeft ook zo’n schatje, als ik dat hondje tegenkom is mijn hele dag weer goed!

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-04-’06 19:10

Ja echt een dotje! Heel verleidelijk om in huis te nemen inderdaad. Maar Mieke wat let je? :P

V@nM@n (URL) - 02-04-’06 20:07

Hele mooie foto is dat geworden

Petra (URL) - 02-04-’06 20:31

Het is ook wel een heel klein hondje. Dat maakt het extra lief natuurlijk.

Mieke - 02-04-’06 23:09

@ Brigitte: voor mij begint een hond pas bij een schofthoogte ter hoogte van mijn knie. Daaronder zijn het geen honden voor mij. Die pup is leuk maar vooral bij die buurvrouw.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.