Frédérique

04 04 06 - 02:11

Vandaag kwam het nieuws dat Frédérique Huydts is overleden. Nog maar 38 jaar en deze weken te zien in 'Wie is de Mol'. In dat programma ziet ze er zó goed uit en maakt zo'n krachtige indruk dat het bijna niet voor te stellen valt dat ze vandaag is overleden. Op de site van Wie is de Mol staat te lezen: "Mede op verzoek van Frédérique zelf ? ze was ontzettend trots op het programma en haar deelname eraan ? én haar familie gaan de uitzendingen door. Als eerbetoon aan een vrolijke, moedige, jonge vrouw?"
Wat is het toch een ongelooflijke rotziekte!

drie reacties

brigitte

Ja ik was er gisteren ook helemaal ontdaan van. Ik heb haar laatst nog bij Villa Felderhof gezien. Het kwam inderdaad totaal onverwachts.

brigitte (E-mail ) (URL) - 04-04-’06 07:29
Chantal

Je schrijft precies wat ik ook al deed…… het is een rotziekte, een gemis voor velen dat ze er niet meer is….. n veel te jong….. het maakt veel bij me los, met darmkanker in de familie.

Chantal (E-mail ) (URL) - 04-04-’06 10:14
Neneh

Bedankt voor je reactie Mieke, jij ook heel veel sterkte toch. Wat je zegt…. het is een ongelooflijke rotziekte.

Neneh (E-mail ) (URL) - 04-04-’06 14:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.