Logeetje

04 04 06 - 15:35

Ik heb vandaag een logeetje. Haar baasje is een dagje varen met de Zonnebloem maar deze kleine kan nog niet een hele dag alleen zijn. Ik zou thuis werken vandaag dus heb ik aangeboden te babysitten. Nadat ze uitvoerig het huis had verkend sprong ze net zo lang tegen mijn benen op tot ik haar oppakte en voor me op het bureau zette. Daar is ze in slaap gevallen met haar kop op mijn linkerarm. Ik ben even uit mijn trui gekropen om de foto te maken. Je ziet haar liggen op het bureau met op de voorgrond mijn telefoon (klik klik). Nou is de mobiele telefoon tamelijk groot maar dit hondje wel heel erg klein. Omdat ze tussen mijn armen ligt heb ik gelukkig nog ruimte zat over om te typen en te muizen.
Uitlaten is trouwens wel een bijzondere ervaring met dit beestje, vooral ook omdat ze de gewoonte heeft pal op je voeten te gaan lopen. Even lekker het bos in zit er ook niet in met die kleine pootjes en bovendien poepen heeft ze al binnen op de vloer van mijn werkkamer gedaan. :-(

twaalf reacties

Kimske

Ach wat schattig! Geniet er maar van, zo klein zijn ze maar heel kort, t zijn net baby’s ;)

Kimske (URL) - 04-04-’06 15:50
Petra

Maar een klein hondje zal ook wel een klein hoopje doen?

Petra (URL) - 04-04-’06 16:00
Mieke

@ Petra: Maar het geurtje was groot!

Mieke - 04-04-’06 16:11
wies

als jij nou eens niet kan…. mag je d’r wel bij mij brengen.

wies (URL) - 04-04-’06 16:42
Noor Michielsen

Hee, je kent me niet, maar jij hebt op het bloemencorso in zundert een foto van mij gemaakt, waarbij men twijfelde of ik nu een man of een vrouw was (ik ben een vrouw hoor), waar ik zelf wel om moest lachen. Een vriend van mij was toevallig bij deze foto uitgekomen, die ik trouwens erg mooi vind. nu is alleen mijn vraag of je de foto eens naar mij zou willen sturen per mail, omdat ik de foto dus niet kan kopieren van de site. ik vind het ook erg leuk dat iedereen zo op je foto’s reageert. ook omdat het voor ons heel gewoon is dat het elk jaar bloemencorso is, dan weet je weer wat voor moois je eigenlijk maakt. ik bedoel de foto die op deze site staat http://www.flickr.com/photos/miwian/4077.. en ik zou het dan ook erg leuk vinden als ik mijn foto ook zou kunnen hebben, alvast bedankt.
groetjes Noor

Noor Michielsen (E-mail ) - 04-04-’06 18:43
brigitte

Ach hemel, het hondje is dus nog niet zindelijk. Dan moet je zo’n beestje meteen als ze klaar is met slapen oppakken en buiten zetten. En dan natuurlijk de hemel inprijzen als ze netjes buiten heeft gepoept.

brigitte (E-mail ) (URL) - 04-04-’06 19:17
Alice

Het had erger gekund, in je trui!

Alice (URL) - 04-04-’06 19:36
V@nM@n

Kleine hondjes moeten nog veel leren….

V@nM@n (URL) - 04-04-’06 20:47
marieke

als je hem zo naats je mobieltje ziet, zie je pas echt hoe klein hij is!

marieke (E-mail ) (URL) - 04-04-’06 22:50
Renesmurf

haha, wat een guit. Voor de voeten lopen kan heel gevaarlijk zijn, en binnenshuis poepen getuigt ook van lef!

Renesmurf (URL) - 04-04-’06 23:09
Mieke

@ Renesmurf: het is een doerak in miniformaat (h)

Mieke - 04-04-’06 23:48
Chantal

Wat geinig dat ie op het bureau in slaap valt, echt een gezelschapsdier….. dat zie je zo.

Chantal (E-mail ) (URL) - 05-04-’06 11:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.