Volkskrant online?

01 05 06 - 10:54

Ik heb sinds 1 mei een zg zaterdagplus abonnement van de Volkskrant en dat houdt in dat je vijf dagen door de week de krant online kunt lezen en op zaterdag de dikke weekendkrant op papier in de bus krijgt. Tot vorige week had ik een papieren abonnement en kon er - vooruitlopend op 1 mei - alvast de digitale versie bij lezen. Vandaag is de eerste dag zonder papieren krant en ik wilde mijn digitale krant doorbrowsen toen bleek dat ik de artikelen niet meer kon openen. Huh? Hadden ze me helemaal uitgeschreven per 1 mei?
Een telefoontje met de Volkskrant abonnementenafdeling leerde me dat het anders zit. Een zaterdagplusabonnement kan alleen op zaterdag ingaan. Aangezien ze mij op 30 april hebben stopgezet qua papieren krant zou ik dus een week zonder krant moeten doen. Idioot!
Gelukkig vond de mevrouw aan de telefoon dat ook en zij heeft nu geregeld dat ik met ingang van morgen mijn digitale krant weer kan lezen. Maar als de Volkskrant haar abonnees zo behandelt (ik ben al iets van 30 jaar trouwe abonnee) dan begrijp ik wel waarom het slecht gaat met de dagbladpers.

acht reacties

brigitte

Dat zal wel niet de reden zijn, maar dit werkt niet mee natuurlijk.

brigitte (E-mail ) (URL) - 01-05-’06 11:27
Virginie

Ach, je kunt het ook positief bekijken en het een goede service vinden dat ze hun wat onhandige situatie aanpassen zodat je je krantje toch kunt lezen.

Virginie (URL) - 01-05-’06 17:18
Leibele

Kranten lees ik alleen nog via het internet.Al dat papier hoef ik niet meer.Of het moeten boeken zijn.

Leibele (URL) - 01-05-’06 18:54
Petra

Ik vind het heerlijk een echte krant. Uitgespreid over de tafel en het liefste bij het ontbijt. Dat laatste gaat hier helaas niet. Geen bezorging… Dus ik lees de volkskrant ‘s ochtends op de laptop en de NRC in het echt.

Petra (URL) - 01-05-’06 19:55
V@nM@n

Ik lees al jaren geen echte kranten meer. Alles digitaal en het plaatselijke krantje wat wekelijks in de bus valt.

V@nM@n (URL) - 01-05-’06 20:33
sabdesigns

Volgens mij is het voor een instituut wat zijn fundament op papier heeft echt best een megaswitch naar digitaal. En krijg je dit soort gekke bureaucratische regeltjes. Omdat ze er zelf ook nog niet helemaal aan kunnen wennen.

sabdesigns (URL) - 01-05-’06 21:47
wies

(jaha ik ben er weer). naast mijn reguliere vk abonnement had ik ook toegang tot de internetversie. ik vond het vrij vermoeiend lezen. nu heb ik na ook zo’n 30 jaar mijn vk abonnement ingeruild voor de nrc.next. ook omdat de kinderen deze krant sneller pakken om te lezen.

wies (E-mail ) (URL) - 02-05-’06 12:42
Mieke

@ Wies: ik ben blij dat je er weer bent (h)

Mieke - 02-05-’06 13:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.