Bevrijdingsfestival in Wageningen

06 05 06 - 14:44









Het was stralend weer toen we naar Wageningen reden gisteren. Een schitterende dag om de bevrijding te vieren en Wageningen had een uitgebreid programma festiviteiten. Door de hele binnenstad waren podia met voor ieder wat wils. Althans, je moet wel tegen een beetje geluid kunnen als je je in dit soort feestgewoel waagt. Onze tijdelijke oordopjes (totdat de echte klaar zijn) kwamen dan ook goed van pas. We hebben ons vooral bewogen tussen het hoofdpodium op de Markt en het mulitculti-podium op een belendend plein maar je kon ons om een uur of half acht echt opvegen. Toen we weer terug liepen naar de auto was Wageningen nog lang niet uitgefeest en ik denk dat het tot in de kleine uurtjes is doorgegaan.
Bovenlinks Postman en midden onder Anton Goudsmit, gitarist van The New Cool Collective (met achter zich Hans). Meer over het festival in Wageningen op Cultuurpodium.nl.






vijf reacties

Petra

Dus ik moet wachten… Ik wil namelijk heel graag een foto van de lekkerste bassist!

Petra (URL) - 06-05-’06 15:58
Mieke

Ja, die moet je nog tegoed houden, dit is alleen een zoethoudertje ;-)

Mieke - 06-05-’06 16:26
Renesmurf

Zulk weer zouden ze altijd moeten hebben!

Renesmurf (URL) - 06-05-’06 23:29
Marieke

Het klinkt net zo gezellig als het in Utrecht was.

Marieke (E-mail ) (URL) - 07-05-’06 08:34
V@nM@n

Mooi weer is eigenlijk een must bij dit soort feesten. Ziet er goed uit. Alleen deze traditie moet er voor iedereen zijn en elk jaar…

V@nM@n (URL) - 07-05-’06 10:04


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.