Verlossing!!!

21 05 06 - 13:31Zo ziet het er ongeveer uit maar dan iets kleiner en je kunt er behoorlijk last van hebben. Dat heeft Hans de afgelopen weken ervaren toen bleek dat hij last had van nierstenen. "Je weet niet waar je het zoeken moet en het lijkt wel alsof je dood gaat", dat zijn teksten die je vaak hoort van mensen die zoiets al eens gehad hebben. Nou dat heb ik gezien met eigen ogen. Ik had het enorm met Hans te doen deze afgelopen weken maar kon ook niet veel anders doen dan hem af en toe naar de dokter of het ziekenhuis rijden of een warm bad aanbieden. Maar gisteren kwam het steentje er eindelijk uit dus nou maar hopen dat dit de enige was!

twaalf reacties

brigitte

Boffen dat het steentje eruit is. Peter had al zoveel last en heeft nooit een steentje gevonden. Ik hoop het in ieder geval nooit mee te maken. Als je het steentje zou laten onderzoeken en je zou weten wat voor steentje het is zou je m.b.v. weglaten van bepaalde voedingsmiddelen de kans op herhaling in ieder geval verkleinen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 21-05-’06 13:45
sab

Kunnen vrouwen dat ook krijgen???

sab (URL) - 21-05-’06 14:50
Mieke

@ Sab: ja!

Mieke - 21-05-’06 15:24
wies

hoe komt dat steentje er dan uit? via een natuurlijke weg of moet het operatief verwijderd worden? of vergruist? het ziet er heel gemeen uit.

wies (URL) - 21-05-’06 18:57
V@nM@n

Ik kan me voorstellen dat dit voor Hans een hele opluchting is…

V@nM@n (URL) - 21-05-’06 21:10
Mieke

@ Wies: als je het niet uitplast dan moet er op andere wijze iets aan gebeuren en dan moet het met een vergruizer oid. Gelukkig is het bij Hans niet zo ver gekomen. Het is natuurlijk het beste als het via de natuurlijke weg gaat maar dat neemt wel enige tijd in beslag.
Het is idd een gemeen ding. Scherp aan alle kanten en een echt kristalletje. Het is ongeveer zo groot als een korreltje suiker maar nog scherper.

Mieke - 21-05-’06 21:15
Mevrouw Mikmak

ik hoop dat hij snel weer opknapt en ik ben gelukkig niet in het bezit van ervaring op dit vlak

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 21-05-’06 21:52
Hans

Helaas was het wat groter dan een korreltje suiker…
meerdere korreltjes suiker aan elkaar geklit zou je kunnen zeggen.

Hans - 21-05-’06 22:18
wies

@hans: het zal wel een opluchting zijn dat je hem kwijt bent. lijkt me zeer pijnlijk via de urinewegen. :(

wies (URL) - 21-05-’06 23:05
Mieke

Rietsuiker dan wel gezien de kleur (devil)

Mieke - 21-05-’06 23:57
Petra

Wel bewaren natuurlijk…

Petra (URL) - 22-05-’06 08:03
Peter

Hans, ik heb met je te doen. Ik weet wat het is, en je denkt inderdaad dat je op een gegeven moment dood gaat ofzo. Ik heb toen een echo laten maken maar er was niets op te zien. De enige mogelijkheid is dan inderdaad hopen dat je ze zo snel mogelijk uitplast. Tegenwoordig zijn ze niet zo snel met vergruizen ofzo. Vaak, als het steentje te localiseren is, gaan ze er met een soort grijpertje van voren in en proberen ze het steentje naar buiten te trekken. Lijkt me niet echt een prettig vooruitzicht ;-)
Ik zou het steentje zeker wel laten onderzoeken, dan kun je namelijk met voeding een tweede aanval voorkomen.
Bij mij was de oorzaak waarschijnlijk de grote hoeveelheden koffie en chocolade in de voorgaande jaren.

Peter (URL) - 23-05-’06 14:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.