Door de liesbreukstraat

02 06 06 - 10:40

Hans is gisteren door de Liesbreukstraat geweest in het Liesbreuk Centrum Nederland dat gehuisvest bleek te zijn in het ziekenhuis hier vlakbij. Het is vergelijkbaar met door de wasstraat gaan met je auto vandaar de naam.
Ze doen het in de Liesbreukstraat met behulp van een endoscopie, of kijkoperatie. Daarvoor worden drie kleine sneetjes aangebracht, waardoor via instrumenten het matje kan worden geplaatst onder de scheur in de buikwand. Voordeel van de endoscopie is dat je minder pijn heb na de operatie, sneller herstelt en minimale littekens overhoudt. Nu, een dagje later is Hans aardig bijgekomen van zijn gang door de Liesbreukstraat. Nog wel wat pijn maar het valt wat dat betreft gelukkig allemaal mee dus over een weekje heeft hij vast en zeker nergens last meer van.

vijf reacties

Chantal

Beterschap Hans, laat Mieke je maar even verwennen. Dit soort operaties is tegenwoordig heel goed ontwikkeld en zorgt voor veel sneller herstel…. leve de ontwikkelingen.

Chantal (E-mail ) (URL) - 02-06-’06 11:35
Anne-Lise

Beterschap Hans.

Anne-Lise (URL) - 02-06-’06 12:50
wies

gaat het verder wel goed met hans, buiten zijn nierstenen en liesbreuk om? beterschap maar weer hans, je dacht: ik laat me maar eens goed doorsmeren voor de vakantie???

wies - 02-06-’06 15:49
V@nM@n

Ja, zo kun je het naturlijk ook bekijken, doorsmeren en olie verversen. Doe mij maar een grote beurt. Maar alle gekheid op een stokje. Doe Hans de groeten en wens hem heel veel beterschap.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 02-06-’06 19:01
brigitte

Goed om te horen dat het zo goed is gegaan. Beterschap Hans!

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-06-’06 23:17


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.