Herstelwerkzaamheden in de tuin

08 06 06 - 14:34

Hoewel de prognose was dat Hans binnen een week na zijn operatie wel weer aardig hersteld zou zijn viel dat toch behoorlijk tegen. De eerste dagen leek het aardig de goede kant op te gaan maar dinsdag had hij ineens weer een slechte dag en ook veel pijn. De hele dag in bed dus weer en gisteren eigenlijk ook. Het leek ons verstandig om toch maar even de chirurg te consulteren over wat nu te doen. Vanmorgen in alle vroegte dus weer naar het ziekenhuis. Tja, daar word je in zoverre niet wijzer dat ze dan zeggen dat er inderdaad mensen zijn die niet binnen een week weer op de been zijn. Dat hadden wij natuurlijk ook al door. Maar goed Hans heeft wel sterkere pijnstillers gekregen en het advies om het nog maar een tijdje rustig aan te doen. Kon nog wel een paar weken duren in het slechtste geval. Gelukkig is het stralend weer en kan Hans zijn herstelwerkzaamheden op het ligbed in de schaduw achterin de tuin voortzetten. Je kunt je het erger voorstellen toch? En als hij wat nodig heeft dan belt hij gewoon even over de huistelefoon.

vier reacties

brigitte

Nou da’s wel boffen als je zo kunt uitzieken. Beterschap Hans!!

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-06-’06 19:59
V@nM@n

Ja zeg, wij doen dat hier in huis over MSN. Hans, jonge, van Harte Beterschap…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 08-06-’06 21:54
wies

je eigen sanatorium! groeten van wies.

wies (URL) - 08-06-’06 22:37
Mevrouw Mikmak

ik mag het niet zeggen want het is natuurlijk heel erg zielig, maar ik zou zo ook wel even ziek willen zijn zonder de pijn en maar voor een dag of twee ofzo, maar toch. wens hem beterschap.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 08-06-’06 23:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.