Festival Nieuwe Grond van start

09 06 06 - 15:07









Onbekend maakt onbemind is het gezegde en dat is ongetwijfeld van toepassing op het nieuwe theaterfestival Nieuwe Grond dat tot en met zondag wordt gehouden op het landgoed De Horst in Driebergen. Aan het programma kan het niet liggen, dat is interessant genoeg en op het landgoed is het met dit weer en die catering ook uitstekend vertoeven, op een niveau dat de gemiddelde festivalbezoeker zo luxueus niet gewend is. Daarom is het zo jammer dat niet veel bezoekers de weg nog hadden gevonden gisterenavond naar dit festival. Wij wel natuurlijk en we zagen de voorstelling 'Van de frisse' van Growing up in public uit Utrecht waarover hier meer te lezen valt. Vanavond en morgenavond zien we nog meer voorstellingen en morgenmiddag wonen we een gedeelte van een workshop bij.
Als je nog geen plannen hebt voor het weekend dan kan ik je van harte aanbevelen om er even een kijkje te nemen. Ik heb op de site gezien dat er zelfs een speciale festivalbus rijdt vanuit Utrecht.

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.