Terug van weggeweest

01 07 06 - 18:03

Zo, we zijn er weer en vanaf nu zal ook weer dagelijks een logje verschijnen op miwian.nl. In de afgelopen veertien dagen hadden we onze handen helemaal vol aan het Oerolfestival en de artikelen die we daar over schreven. Er was weinig tijd en inspiratie om ook nog op miwian iets te posten. Maar we zijn gisterenavond weer thuis gearriveerd na een lange hete reis terug van Terschelling. Van het Oerolfestival is weinig meer te zien, een kleine week na het slotspectakel. Hier en daar staat nog een enkel roze bordje en op het strand ter hoogte van de strandovergang bij Lies zie je nog de door weer en wind aangetaste jaarringen die SLEM maakte ter ere van het 25 jarig jubileum. Klik op de foto voor een panoramaview. Voor meer artikelen en foto's over Oerol kun je natuurlijk terecht op Cultuurpodium.nl

drie reacties

henriette

Wat leuk dat jullie op Oerol waren. Wij hebben een bemanningslid van Terschelling. Hij vertelde dat het enorm druk was en dat er een goede omzet is gedraaid.

henriette (URL) - 01-07-’06 20:39
Mieke

@ Henriette: het was topdrukte en er waren meer dan 50.000 mensen op het eiland. Maar erg gezellig en leuk!

Mieke - 02-07-’06 00:28
V@nM@n

Hey, welkom terug…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 02-07-’06 17:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.