The Wiz

20 07 06 - 15:15





Op 9 september gaat de musical The Wiz in première in het Beatrixtheater in Utrecht. Vanmorgen vond in Amsterdam een repetitiedag plaats waarbij de pers was uitgenodigd om met cast en creatives te ontbijten. The Wiz is vertaald door Martine Bijl en wordt geregisseerd door Glenn Casale, die afgelopen seizoen ook Beauty And The Beast regisseerde. In de cast o.a. Nurlaila Karim, Mathilde Santing, Danny de Munk, Marjolijn Touw, Charly Luske en Jamai Loman. Niet alleen was er een 'fotomoment' maar ook gelegenheid om met leden van de cast te praten. Daar hebben we natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt. Meer daarover binnenkort op cultuurpodium.
Op de foto zie je de cast allemaal met een 'yellow brick' waarop een wens staat geschreven. Deze bricks met mooie wensen worden toegevoegd aan de 'yellow brick road' die in The Wiz de weg is die Dorothy moet afleggen om in Emerald City en het kasteel van de Wizard te komen.

Geen reacties



(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.