De dames Paard

13 08 06 - 21:34

Dit weekend was ik bij mijn vriendin en naamgenote die op een boerderij woont in de Achterhoek. Ze heeft drie soorten dieren op haar boerderij: de drie dames Paard, een poes en ontelbaar veel vliegen.
Hierboven kun je kennismaken met de dames Paard, Wian, Donja en Bibi die naar hun stal zijn gegaan omdat er in het zonlicht dat op dat moment in de wei is zo enorm veel vliegen zijn (klik voor groter). En dan heb je natuurlijk alle tijd om even op je gemak te observeren wie daar nu weer door je staldeur naar je staat te gluren.
Overigens moesten twee van de dames (van het Friese ras) nog even aan het werk omdat de buurman hen nog even ingespannen heeft voor de wagen. Gewerkt moet er ook worden immers voor de dagelijkse portie biks.

drie reacties

Leibele

In alle jaren dat ik in de Achterhoek gewoond heb, ben ik nog nooit een Achterhoeks paard tegen gekomen.Zo,n ras hebben ze niet.Dus zie je er alleen maar van die Friese en Zeeuwse en andere knollen.

Leibele (E-mail ) (URL) - 14-08-’06 01:48
Petra

Wauw, friezinnen in de achterhoek!

Petra (URL) - 14-08-’06 08:34
GeeSpot

prachtige foto!

GeeSpot (E-mail ) (URL) - 14-08-’06 09:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.