Water, water en nog eens water

21 08 06 - 10:31

Ik hoorde van de week iemand vertellen dat de buien die we de laatste weken over ons dak krijgen ondermeer veroorzaakt worden door de extreme hitte die we daarvoor hadden. Tropische moessons dus na een periode van tropische zon. Ik vind het allemaal zorgelijk. We zijn in ons land natuurlijk best wat gewend aan regen en andere neerslag maar zoals nu hadden we het vroeger nooit. Althans ik herinner het me niet. Ons klimaat is dus echt aan het veranderen kennelijk en of we daar zo blij mee moeten zijn is nog maar zeer de vraag.

vijf reacties

sabdesigns

Volgens mij dragen we daar zelf ook aardig aan bij. En dit is niet om te wijzen. Maar het gaat denk ik een stuk harder omdat niet iedereen even klimaatbewust bezig is (ik geef het toe ik ben ook niet altijd klimaatbewust).

sabdesigns (URL) - 21-08-’06 10:44
Mevrouw Mikmak

Nederland in een subtropisch klimaat? Ik ga erover nadenken.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 21-08-’06 13:12
Petra

Tja, hier wil het niet echt regenen hoor. Af en toe een buitje, maar verder trekt alles of over Duitsland of over Belgie weg…

Petra (URL) - 21-08-’06 15:16
V@nM@n

Hoe het ook is, blij ben ik er niet echt mee.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 21-08-’06 18:50
Sterrenvleugel

Komt binnenkort in najaar een film uit waarin ze dit gaan behandelen. The incovenient truth. Ben ook heel benieuwd of dat enig effect zal hebben in de bewustwording.

Sterrenvleugel - 25-08-’06 18:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.