De gele loper

08 09 06 - 11:59

Gisteren lag er in de brievenbus een schitterende uitnodiging, een ingenieus gevouwen 'yellow brick road', met daarbij kaartjes voor de première van de musical The Wiz en een uitnodiging voor het premièrefeest daarna. In de aanloop van de première hebben we op cultuurpodium.nl al een aantal artikelen gewijd aan The Wiz en ik maakte al foto's op de Uitmarkt (klik voor groter) maar morgen ligt de gele (in de geval) loper uit en gaan we de musical zelf bekijken. Ik heb er echt zin in! Natuurlijk doen wijden we er op Cultuurpodium.nl een artikel aan, dat spreekt voor zich!

vijf reacties

sabdesigns

Wow naar het premierefeest. Kewl!!!

sabdesigns (URL) - 08-09-’06 12:26
Marieke

Heel veel plezier!

Marieke (E-mail ) (URL) - 09-09-’06 23:47
Bart Stokman

heeej mieke,, ik zag je op shownieuws op sbs 6!! je stond achter een paar BNNers, bij de musical The Wiz!! >>> Echt coowl.

Bart Stokman (E-mail ) - 11-09-’06 23:12
sabdesigns

Klopt ik heb je ook gespot (en ik heb ook die coole foto van Karin en Marjolein gezien bij Hans)

sabdesigns (URL) - 12-09-’06 11:33
Mieke

Ha ha, ja ik was daar idd en schijn door meer mensen gezien te zijn. Ik stond bij de gele loper naast Bart (ex Big Brother) van Talpa en Man Bijt Hond samen met Telegraaf.nl.

Mieke - 12-09-’06 15:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.