Kan Filemon D66 van de ondergang redden?

Ik heb weer buitengewoon veel plezier bij de avonturen van Sofie Hilbrand en Filemon Wesselink in het kader van Lijst 0. Ik vind dit duo vele malen leuker dan de dames Katja en Birgit die dit programma in het verleden presenteerden. Zij deden de stoute meisjes-act terwijl Sofie en Filemon met een gezonde wondering en niet gehinderd door conventies op de politiek afstappen. Zo zagen we Sofie tijdens de troonrede van de week met haar Lijst 0-hoed in het publiek zitten en heeft Filemon kans gezien door te dringen tot de kandidatenlijst van D66. Het siert lijsttrekker Alexander Pechtold dat hij daar tamelijk laconiek mee omgaat. "BNN is opgericht om de publieke omroep op te schudden, moet nu de partij die 40 jaar geleden is opgericht om de politiek op te schudden daar een punt van maken? Laat onze reglementen en leden maar getest worden." Goed zo Alexander en goed zo Filemon! Het wordt op deze manier weer spannend in de politiek op een gezondere manier dan die van Rita Verdonk.
En of Filemon D66 van de ondergang kan redden? Op de BNN site kun je de poll invullen maar ik denk van wel! :-)

drie reacties

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 23-09-’06 18:02

Ik vrees van niet. Ik denk dat ze van de aardbodem verdwijnen als er niet iets heel anders gebeurt.

Chantal (E-mail ) (URL) - 25-09-’06 11:40

heb je de parodie van Paul Groot in Koefnoen gezien? GEWELDIG!!

Mieke - 25-09-’06 13:09

Nee, dan moet ik gauw maar even naar uitzending gemist ;-)

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.