Beauty and the Beast

25 09 06 - 13:08

Vorige week werd ik ineens gebeld door Joop van den Ende Theaterproducties of wij voor Cultuurpodium aandacht wilden besteden aan Beauty and the Beast die tot eind van het jaar in het Circustheater in Scheveningen gaat spelen en waarvan afgelopen zaterdag een bijzondere benefietvoorstelling plaats vond tbv de Ronald McDonald Kinderhuizen. We hadden eigenlijk wel andere plannen maar vonden dit zo'n leuke uitnodiging dat we toch besloten om er gevolg aan te geven dus trokken wij afgelopen zaterdag naar Scheveningen voor een gang over de rode loper, een high tea met de cast en een werkelijk prachtige musical. Amanda mocht ook mee en die heeft haar handtekeningenboekje bijna helemaal vol nu. Op de foto staat ze te wachten totdat Chantal Janzen (die Belle speelt) klaar is met haar interview (klik voor groter). Als je een beetje door je oogharen kijkt lijken ze wel wat op elkaar. Een artikel over Beauty and the Beast kun je één dezer dagen tegemoet zien op Cultuurpodium.

vijf reacties

V@nM@n

Zo zie je nog eens wat…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 25-09-’06 19:29
Mevrouw Mikmak

leuke ervaring

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 25-09-’06 20:17
Petra

Ik mag niet meer jaloers zijn. toch?

Petra (URL) - 26-09-’06 09:23
Chantal

Jammer dat Joop bijna alleenrecht claimt op musicals en zew dan zo reteduur maakt qua entree…. ik was er dol op, maar ben gestopt met bezoeken, mij te duur.

Chantal (E-mail ) (URL) - 26-09-’06 12:28
Mieke

@ Chantal: er zijn meerdere producenten die musicals maken, zeker als het om kleinere producties gaat. Maar je hebt gelijk, de kaarten zijn niet goedkoop.

@ Petra: heb jij nog wensen op je lijstje staan?

Mieke - 26-09-’06 12:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.