Jeugdsentiment

03 11 06 - 16:25

Onze eerste platenspeler vroeger was er eentje van Philips met een luidspreker in het deksel en we hadden er twee plaatjes bij: eentje van de Blue Diamonds (met Ramona en Little ship) en de andere was een EP'tje van My Fair Lady. Ik moet het hier nog ergens hebben. Grijs gedraaid hebben we die plaatjes en die liedjes brengen ook goede herinneringen boven aan zorgeloze jaren.
Gisteren waren we voor cultuurpodium.nl bij de première van de derde Nederlandse My Fair Lady met werkelijk een geweldig cast. Ik heb echt genoten, niet in de laatste plaats vanwege het jeugdsentiment dat met deze musical verbonden is. Er kwamen ook weer heel veel dingen boven zoals de chocolaatjes en het feit dat je - om geen risico te lopen - het beste je kunt beperken tot het weer en gezondheid als gespreksthema's.
Gaan dus! Zie morgen het artikel op Cultuurpodium.nl.

vier reacties

V@nM@n

Vooral de plaatjes van de blue diamonds zijn hier ook helemaal kapot gedraaid. Little ship keep sailing ken ik volgens mij nu nog van buiten…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 03-11-’06 20:00
wies

my fair lady. chocolaatjes?
weet je ook dat er een diamond bij jou in het dorp woont?

wies (URL) - 03-11-’06 21:59
Mieke

VanMan: ik kan het ook nog zo zingen. Zullen we een keertje...? Wies: Eliza krijgt de hele tijd chocolaatjes als beloning van Higgins

Mieke - 04-11-’06 02:12
V@nM@n

Haha, moeten we maar eens afspreken dan…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 04-11-’06 18:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.