Chapeau Bennie Jolink!

13 11 06 - 20:06


Bennie Jolink heeft voor elkaar gekregen wat nog niet één politicus is gelukt: hij heeft begrip gekweekt voor onze missie in Uruzgan. Hij is er naar toe gegaan, in zijn eentje met zijn gitaar en ging zingen om onze jongens en meisjes een beetje op te vrolijken na de nare incidenten die er hadden plaats gevonden. In 'De wereld draait door' vertelde hij er zojuist over met gemillimeterd hoofd (als hommage aan die jongens en meisjes).
Er is een Uruzganlied gemaakt en Bennie zong dat in de uitzending. Verplichte kost voor iedereen die er meer van wil snappen wat er met de mensen die namens ons daar zijn gebeurt. Het was ontroerend om Bennie dat te horen zingen. Ik neem mijn petje af voor Bennie Jolink die vertelde dat hij niet bang was geweest omdat zij niet bang waren. En daar gaat het dus om volgens mij.
Bovenstaand filmpje werd in Uruzgan gemaakt.

drie reacties

wies

de tranen staan in mijn ogen.

wies (URL) - 14-11-’06 09:15
Chantal

Mooi dat zo iemand dat voor elkaar krijgt, Respect voor Bennie

Chantal (E-mail ) (URL) - 14-11-’06 16:10
V@nM@n

Hij blijft goed….

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 14-11-’06 20:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.