I have a dreamWat een bijzonder fenomeen is YouTube waarop iedereen ter wereld deze historische toespraak van Martin Luther King uit 1963 kan terugzien. Neem even de tijd om deze toespraak te beluisteren die een hele generatie mensen - waaronder ik - over de hele wereld heeft geïnspireerd.

zes reacties

Puur Kaat (URL) - 25-01-’07 22:14

Ik zag ‘m laatst op tv. Waardevol. En tijdloos.

Leibele (URL) - 26-01-’07 12:24

You Tube is een internet site en geen fenomeen. fe?no?meen (het ~, -menen) 1 waarneembaar verschijnsel 2 uniek verschijnsel 3 buitengewoon persoon
Maar dat ter zijde, Martin Luther King blijft iedere keer weer inspirerend.En voor de gekleurde Amerikaan nog steeds van onschatbare waarde als het gaat om het recht van gelijke behandeling.Racisme is nog steeds sterk aanwezig in het land van de “vrijheid

Petra (URL) - 26-01-’07 16:41

Hij zit in de voorstelling die ik speel. Samen met nog veel meer geweldige hoogtepunten.

V@nM@n (E-mail) (URL) - 26-01-’07 22:30

Sommige dingen blijven je hele leven bij. Dit is er eentje…

Mieke - 27-01-’07 14:04

Dank je voor de uitleg Leibele maar ik gebruikte het woord fenomeen in de tweede betekenis door jou aangegeven. Of jij moet bestrijden dat een internetsite een uniek verschijnsel kan zijn. Tja, dan houdt het op natuurlijk.

Chantal (E-mail) (URL) - 28-01-’07 10:29

ik kom NOOIT op de site van YouTube….

Emoticons

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kattebel
Verberg e-mail
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.